Skjermbilde 2022-06-17 kl. 13.44.52

Sommerfestsuksess på SIF-hytta

Den årlige sommerfesten på SIF-hytta ble arrangert forrige uke og nok en gang ble det en svært hyggelig affære!

Annonse:
Full innsats på post!
Full innsats på post!

Torsdag 16.06 reiste en festglad gjeng samarbeidspartnere opp til konneruskauen og SIF-hytta for å være med på den årlige sommerfesten på SIF-hytta. Deilig vær (med unntak av noen få lokale dråper), grillmat og masse godt i glasset i kombinasjon med en fantastisk gjeng partnere, det kan jo ikke slå feil!

SIF-Hytta var pynta til fest og Skutebrygga stod klare med velkomstpølser til alle før det ble delt inn i lag og man skulle begi seg ut på den famøse naturstien. Naturstien inneholdt både logiske øvelser, quiz, «shotte-gjettelek», bading, fotball og hesteskokasting. Med andre ord noe for alle og enhver og rundt om i løypa kunne man høre latter, skrål og forbrødring mellom folk som koste seg denne torsdagskvelden.

Til middag hadde vi en herlig liten grillbuffet, det ble et overraskelsesnummer med «Kongen av Campingplassen» og ikke minst skulle naturstien avgjøres med noen fellesposter på plenen. Når selv det ikke var nok til å kåre en vinner. Ja, da måtte vi ta en «beat for beat»-variant som skapte enormt med jubel og engasjement!

Kvelden endte i kjente og kjære omgivelser på Kings Arms der vi fikk utmerket oppvartning og påspandert pizza av Luiciana til alle sammen.

Tusen takk for nok en hyggelig kveld. Det er gøy å være sammen med dere og vi håper dere synes det er hyggelig å tilbringe tid med oss også.

God sommer!

Annonse fra Eliteserien: