SOMMERFEST 2021

Det ble en aldeles nydelig sommerkveld da vi endelig kunne møtes fysisk på SIF-HYTTA for sommerfest torsdag 17. juni.

Annonse:

Nesten 70 samarbeidspartnere kom rullende inn til hytta i Konnerudskogen torsdag ettermiddag, trygt fraktet med VY sine busser fra byen.

Med strålende sol, 25 grader og ingen mobildekning lå alt til rette for en strålende dag.

Etter en ventepølse og noen avkjølende enheter fra Aass ble det organisert natursti med åtte poster i området mellom SIF-hytta og Skiold-hytta. Her fikk deltakerne blant annet prøvd seg i dart-kast med Greger, bildequiz med Bjørn, skyting på mål med Lars Jørgen Salvesen og frivillig bading med Rune. Innsatsen var enorm, konkurranseinstinktet var påskrudd og det ble svært god stemning i alle lag. Naturstien rundet av med en felles seanse med støvelkast på sletta utenfor SIF-HYTTA. Her var det mange dårlige og noen gode kast.

Skutebrygga rigget opp grillen og serverte aldeles nydelig grillmat. Alle så ut til å hygge seg i sola og for mange var dette første skikkelige sosiale samling på over ett år. Etter premieutdeling ble det god tid mingling og trivelige samtaler. Når himmelen åpent seg i 21-tiden var det på tide å komme seg inn i bussen og ned til byen. Her fortsatte noen festen på Kings Arms.

Alt i alt ble det en utrolig trivelig og sosial kveld i det flotte området rundt SIF-HYTTA.

Flere bilder av sommerfesten blir lagt ut på SIFs partnersider på Facebook :)

Hytta kan forøvrig leies til firmasamlinger og private arrangementer – et ypperlig lokale for de fleste anledninger.

Ta kontakt med Runar Evjen dersom du ønsker å leie hytta: 911 60 753

Annonse fra Eliteserien: