Solfyllte dager på Marbella

Siste uken i februar var klubbens største samarbeidspartnere på relasjonstur til Marbella. Les mer om oppholdet her

Mandag 25. februar satte i overkant av 30 samarbeidspartnere fra SIF-lauget og gullklubben seg på flyet til den spanske solkysten for å overvære siste del av Strømsgodsets treningsleir på Marbella.

Etter ankomst og en bedre middag på mandag var det klart for mer faglig innhold på tirsdag. Dagen startet med en tur til treningsfeltet, hvor A-laget var godt i gang med dagens økt. Etter økten hadde trenere og spillere fra A-laget lagt opp til sportslig aktivitet for sponsorene. Med Jonathan Parr og Mounir Hamoud i spissen ble det arrangert tverrligger-konkurranse, bondesjakk og stafett for gjengen.

Så var det duket for et høytidelig oppgjør mellom sponsorene og trenerteamet. Med seg på laget fikk sponsorene Jakob Glesnes, Herman Stengel og Viljar Myhra, samt en meget samarbeidsvillig dommer i Jonathan Parr. Det endte med en knusende 6-0 seier til sponsor-laget, og påfølgende straff til trenerteamet.

Senere på dagen ble det holdt et meget interessant foredrag fra klubbens fysiske trener Torstein Dalen-Lorentsen vedrørende fysisk trening i fotballen. Assistenttrener  Håkon Wibe-Lund fulgte opp sammen med  Ronny Holmedal og Anders Rønnning med et foredrag vedrørende klubbens analysesystem og hvordan dette brukes. 

Dagen ble rundet av med middag på Aloha restaurant sammen med støtteapparatet og en sportslig oppdatering fra Bjørn Petter Ingebretsen.

Onsdagen bød på nettverksaktiviteter og gruppearbeid, før turen gikk til kamp mellom Strømsgodset og Stabæk. Kampen i solskinnet endte med 1-0 seier til Strømsgodset og en gjeng svært fornøyde samarbeidspartnere. Oppholdet ble avsluttet med nok en hyggelig middag, som blant annet bestod av allsang av "Godset fra Drammen", med en noe overraskende koring fra Stabæk, som tilfeldigvis satt på nabobordet. 

Alt i alt en meget hyggelig tur som både binder samarbeidpartnerne tettere sammen, og som også gir våre største partnere en bedre innblikk i det sportslige arbeidet i klubben. 

Under følger et bildegalleri fra dagene på Marbella

Annonse fra Eliteserien: