Skilt Design ny sponsor i Sølvklubben

Skrev under på en 2-årsavtale i Sølvklubben

Annonse:

PÅ BILDE: Øverst fra venstre, Lasse Ulriksen, Strømsgodset - Tor Erling Mæhlum Olsen, Skilt Design - Anita Thorbjørnsrød, Skilt Design - Hans Martin Gulliksrud, daglig leder Skilt Design.

Skilt design skal de neste årene bistå Strømsgodset med skilt, dekor og annet reklamemateriell, og har nylig signert en toårsavtale i Sølvklubben.

⁃ Vi i Skilt Design kunne ikke la sjansen gå ifra oss da Strømsgodset tok kontakt. Vi ser en helt ny giv rundt klubben, et større engasjement enn tidligere og en klar strategisk plan rundt bærekraft. Dette må vi ta del av, sier kollegene Hans Martin Gulliksrud og Anita Thorbjørnsrød samstemte.

Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsningen for deg og din bedrift
Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsningen for deg og din bedrift


Med lokaler sentralt plassert i Kobbervikdalen rett sør for Drammen sentrum er avstanden kort til hele østlandet. Hos Skilt design prosjekteres, designes og produseres dekor og skilt for alle formål. Med kontor og verksted på samme sted, er veien kort fra planleggingsstadiet til et ferdig resultat.

⁃ Her har vi kunder som har brukt oss helt siden oppstarten i 1989. Fornøyde kunder som handler hos oss igjen og igjen er den beste referansen vi kan få. Vi setter service, kompetanse og ærlighet i høysete, og søker kunnskap og inspirasjon der det behøves. Vi vil alltid forsøke å finne den mest optimale løsning for deg og din bedrift, forteller de videre.

God stemning på jobb!!
God stemning på jobb!!


Strømsgodsets Lasse Ulriksen var torsdag på besøk hos Skilt Design. Her fikk han omvisning og ble godt kjent med måten Skilt design jobber på.

Det er svært gledelig at også Skilt design har troa på Strømsgodset og våre prosjekt for året. Sammen med bedriftene i sponsorpoolen skal vi ta «hverdagen» tilbake og løfte hverandre til nye høyder. Vi har noe veldig spennende på gang, sier salgsleder Lasse Ulriksen.

 

Annonse fra Eliteserien: