Seltor AS er ny samarbeidspartner!

Seltor AS og Strømsgodset har inngått samarbeidsavtale.

Seltor AS er et moderne og innovativt entreprenørfirma med en omsetning på 750 millioner, og 110 ansatte fordelt på Seltor AS og Seltor Bolig AS.
Seltor AS har kontor i Drammen, og den solide entreprenørbedriften som i år fylte 80 år,  er lokalisert i Telemark, Vestfold, Buskerud og Oslo.

Distriktssjef Olav Karlengen er en rutinert mann med lang fartstid i bransjen og har en fortid i flere av byens entreprenørbedrifter, blant annet enkelte av våre andre samarbeidspartnere.

«Det er viktig for SELTOR å knytte nettverk i byen. Strømsgodset har en posisjon og et sponsorprogram vi ønsker å være en del av og delta i» sier Karlengen. Seltor AS har ferdigstilt et flott bygg for Oxer Eiendom på Bragernes, hvor blant annet Svensson Nøkleby har flyttet inn, og har flere andre spennende prosjekter på gang i byen og regionen.

«Vi ønsker et innpass til en arena der vi kan knytte relasjoner og treffe både eksisterende og potensielle kunder» sier distriktssjef Olav Karlengen i Seltor AS.

Strømgodset ønsker SELTOR AS hjertelig velkommen inn i SIF-Familien og vi gleder oss selvfølgelig over at Olav Karlengen allerede er SIF-supporter på sin hals. «Vi går for topp 5 neste år» sier han.

Annonse fra Eliteserien: