Schmidt Kjøkken har gått inn i Sølvklubben!

Schmidt Kjøkken er ny samarbeidspartner i Sølvklubben.

Annonse:

Da har vi gleden av å presentere en ny samarbeidspartner for 2019, Schmidt Kjøkken Drammen!

Hos Schmidt Kjøkken finner du det største utvalget av kjøkken-, bad-, interiør og innredningsløsninger. Schmidt tilbyr mer enn én million mulige kombinasjoner, og lager gjerne en løsning som er perfekt for deg.

Schmidt Kjøkken er i dag Europas største kjøkkenprodusent, og har lokale avdelinger over hele Europa.

«Vi møter opp og tar mål helt gratis, slik at den nye løsningen til boligen din passer helt ned til minste detalj. Det er svært viktig for oss at ditt nye kjøkken-, bad- eller interiørløsningen fra Schmidt er skreddersydd til deg og boligen din, slik at du får en løsning du kan ha glede av i mange år fremover», sier eier og daglig leder Lene Kristin Johansen.

Hun legger til: «Som ny bedrift i byen er vi helt overbevist om at et samarbeid med Strømsgodset vil gi oss den eksponeringen og synligheten vi trenger i Drammen»

«SIF står for gode verdier, smittende humør, entusiasme og en vinnervilje vi kjenner oss svært godt igjen i. Sammen skal vi gjøre Schmidt Kjøkken til et naturlig førstevalg for hele regionen»

«Det viktigste for oss er at vi sammen kan finne frem til en løsning som passer deg og ditt hjem», avslutter hun.

«Vi er meget stolte over å presentere Europas største kjøkkenprodusent velkommen til Drammen og inn i SIF-familien. Sammen kan vi utrette store ting! Vi er trygge på at våre supportere og samarbeidspartnere vil få den beste servicen og bli tatt godt vare på når de skal ha sitt neste kjøkken» sier salgsansvarlig i Strømsgodset, Lasse Ulriksen.

Schmidt Kjøkken Drammen holder til Tomtegata 36, i flotte lokaler oppe på CC-bygget. De har et rikt og smakfullt utvalg, og leverer selvfølgelig både til privatpersoner og til bedrifter.

Annonse fra Eliteserien: