Satsning på ungdom på tribunen

Tidligere i år lansert Buskerud fylkeskommune event-appen Bizzy, kun for ungdom. Målet er å få flere unge til å bruke regionens kultur- og idrettstilbud.

Appen Bizzy gir en oversikt over en rekke ulike kulturtilbud i distriktet, og skal øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud slik om kino, konserter, idrettsarrangement og aktiviteter. 

Appen er utviklet av og for ungdom mellom 13 og 21 år og penger er bevilget for å gi ungdommen billigere kultur- og idrettsopplevelser.

Annonse:
Strømsgodset er naturligvis med på et slikt samarbeid og tilbyr kampbilletter for ungdom til kun 50 kr (!). Klubben har ofte hatt utfordringer med å nå frem til denne målgruppen og håper samarbeidet med fylkeskommunen vil øke antallet ungdommer som kommer på kamp.

- Ungdommer er en av de målgruppene vi ser på som mest utfordrende å få til å komme på kamp. Det er ekstra vanskelig å gjøre seg interessante nok for denne målgruppen og vi synes derfor dette samarbeidet er midt i blinken i forhold til hva vi jobber med, sier leder for privatmarked Signe Rismyhr Engelund.

- Vi håper vi med dette kan bidra til at flere unge tar turen på Marienlyst, og blir "hekta" på magien og den unike atmosfæren vi har på stadion. Et slikt tiltak er et fint supplement til de andre tiltak vi gjør mot ungdom i Drammensdistriktet. 

Er du mellom 13 og 21 år kan du laste ned appen Bizzy og bestille billetter nå!

Annonse fra Eliteserien: