- Satser stort på Nøsted Brygge

Vår mangeårige samarbeidspartner HOBRO BYGG satser stort på Nøsted Brygge

Annonse:

Salget av de topp moderne leilighetene på brygga fortsetter.

Etter nyttår er det allerede solgt 8 nye leiligheter! Totalt er nå godt over 40 % solgt. Nøsted Brygge har en svært god miks av leilighetstyper. Både areal, løsninger og pris. Du kan fortsatt finne din drømmeleilighet…

Er B602 din drømmeleilighet?
Klikk deg inn her for en 360° visning. 

Her får du et inntrykk av en moderne, lys og luftig leilighet med fantastisk utsikt mot Drammensfjorden og byen. I tillegg har denne leiligheten en mesaninetasje og egen takterrasse.

Nøsted Brygge har en fantastisk, solrik beliggenhet, og mange unike kvaliteter. Vi vil skape et attraktivt, maritimt miljø med et moderne bryggeanlegg og en egen båthavn med mulighet for båtplass. En trivelig restaurant med ute- og inneservering vil tilby gode retter og noe godt i glasset. Et treningssenter er allerede på plass, og flere spennende fasiliteter og aktiviteter kommer til. Nøsted Brygge har mer enn 5 mål flotte, beplantede fellesarealer, med lekeplasser og sitteplasser.
 

Her blir alt lagt til rette for en praktisk hverdag med gode opplevelser. Det blir en egen elbil-pool, ladeplasser for elbiler, egen kajakk-pool, rom for bilvask, rom for hundevask og et hobbyrom/møteplass med bad/wc og kjøkken. Parkeringsplass i innvendig parkeringshus og heis til hver etasje.
Bo smart - med unike løsninger inkludert!


TA KONATKT:
Per Rosenvinge - Tlf.: 911 94 144
https://www.nostedbrygge.no/

OLE KRISTIAN SKRETTEBERG, Tlf.: 976 21 203
E-post: [email protected]
KENT SALTE, Tlf.: 907 81 789
E-post: [email protected]
 

 

Annonse fra Eliteserien: