Samhandling i praksis

Trebo og Canon Business Center Buskerud er stolte sponsorer av Strømsgodset. Begge virksomheter er opptatt av et sterkt lokalt næringsliv og benytter aktivt sponsorpoolen til å pleie relasjoner og knytte nye kontakter.

Annonse:

Trebo er en totalentreprenør som jobber med alt fra privatboliger til større eiendomsprosjekter.

- For et selskap i sterkt vekst er det viktig å fokusere på kjernevirksomhet. Tid er knapphetsfaktor og våre støttesystemer må bare virke.
Da vi nylig skulle oppgradere multifunksjonsprinter var det derfor naturlig å ta en prat med Canon Business Center Buskerud.

Med innovative løsninger og lokal service er vi i Trebo trygge på at Canon er riktig leverandør for oss, forteller Alexander Aas, daglig leder i Trebo.

Canon Business Center Buskerud leverer utskriftsløsninger, møteromsløsninger, infoskjermer og kaffeløsninger gjennom datterselskapet Kaffebryggeren AS.

- Strømsgodset og svært mange at sponsorene til Godset benytter oss som leverandør av utskriftsløsninger, men det føles alltid ekstra godt å ønske nye kunder som Trebo velkommen.

- Vi skal sørge for å leve opp til Trebo sine forventingene og har tro på at dette er starten på et langvarig samarbeid, sier Finn-Martin Paulsen, daglig leder Canon Business Center Buskerud.

Begge er enige om at det å handle av hverandre innad i sponsorpoolen er bærekraftig på så mange måter og oppfordrer alle til å se etter leverandører lokalt når man skal gjøre anskaffelser.

 

Annonse fra Eliteserien: