Q-railing + SIF = Ekte Kjærlighet

Q-railing går inn som ny sponsor i SIF-poolen.

Annonse:

Det er en stor glede å presentere en helt ny partner inn i SIF-poolen. Q-railing Norge signerte i dag en toårsavtale i Bronseklubben. 

Q-railing Norge selger glassrekkverk av høy kvalitet, og holder til i freshe lokaler på Knivåsen.

De inngår i et større internasjonalt samarbeidsnettverk med hovedkontor i Tyskland, og er i dag en av verdens mest dynamiske og raskest voksende leverandører av rekkverksystemer. 

Robert Boye, SIF-supporter og salgssjef i Q-railing er svært glad for å kunne ta del av Strømsgodsets næringsnettverk. 

– Q-railings suksess er bygd på samarbeid. Vi vet at kollektiv energi er det som skal til for å oppnå suksess. Et samarbeid med Strømsgodset er derfor midt i blinken for oss. Vi ønsker å støtte Strømsgodset, byen og ikke minst bli godt kjent med vårt lokale næringsliv. Vi satser på samarbeid, forteller drammenseren.

For å sikre fortsatt vellykket drift i en verden av kvalitetsrekkverk og rekkverkssystemer, satser Q-railing langsiktig og strategisk med utgangspunkt i selskapets visjon og grunnleggende verdier.

Q-railings verdier.
Q-railings verdier.

– Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet. Strømsgodset har den lidenskapen vi ser etter. Uansett hva man driver med, enten det er salg av rekkverk eller fotball, er lidenskapen til arbeidet noe av det viktigste, sier Robert videre.

Strømsgodsets Lasse Evenstad Ulriksen er strålende fornøyd med å ha fått med Robert og Q-railing på laget. 

– Q-railing vil passe perfekt i Strømsgodsets bedriftsnettverk. Her har du kvalitet i alle ledd og gjennomtenkte løsninger. Vi skal ha det mye moro sammen og skape nye minnerike opplevelser på Marienlyst. Robert og Q-railing kommer til å bli tatt godt i mot blant våre partnere. 

Vi takker Q-railing for tilliten i denne vanskelige tiden, og ønsker samtidig hjertelig velkommen på laget! 

EKTE KJÆRLIGHET!

BUEDE GLASSREKKVERK GIR ET IMPONERENDE ATRIUM
BUEDE GLASSREKKVERK GIR ET IMPONERENDE ATRIUM

 

Annonse fra Eliteserien: