Personalhuset forlenger sin avtale i Bronseklubben!

Personalhuset Staffing Group har lange tradisjoner i SIFs partnernettverk. Vi er utrolig glade for at 2024 blir nok et år som stolt SIF-Sponsor!

Annonse:

Personalhuseter et norskeid rekrutterings- og bemanningsbyrå med kontorer over hele landet. I Drammen sitter seks dedikerte medarbeidere og server vårt næringsliv med kompetanse og arbeidskraft! 

Blå Inspirasjon

De siste to årene har Personalhuset bidratt i Strømsgodsets samarbeidsprosjekt med NAV, Blå Inspirasjon.  Kurset er for unge

Å få være med og bidra til Blå Inspirasjons-kurset er noe av det morsomste vi gjør

— Thomas Skogheim
arbeidssøkere som gjennom en fireukersperiode får mulighet til å blant annet vise seg frem for flere av SIFs partnere. «Å få være med og bidra til Blå Inspirasjons-kurset er noe av det morsomste vi gjør» forteller Thomas Skogheim, daglig leder i Personalhuset Drammen og fortsetter «Mange av arbeidssøkerne  har jo havnet i den situasjonen fordi de ikke har god nok kjennskap til hvilke jobber som finnes der ute og at de kanskje ikke er godt nok bevisste på egne ferdigheter. For oss i Personalhuset så har det vært veldig gøy å få bli kjent med flere av kandidatene som vi ellers ikke hadde fått tak i eller i beste fall kanskje hadde hatt en enkel CV på i vår database. Gjennom Blå Inspirasjon kommer vi tettere på og det gjør det enklere for oss å ved en eventuell ansettelse. 

Og ansettelser har det blitt for etter de to siste Blå Inspirasjons-kursene har faktisk Personalhuset ansatt 6 av kursdeltakerne, som leies ut til andre typer jobber. 

Selim Emeci i Strømsgodset er veldig fornøyd med samarbeidet med Personalhuset. «Personalhuset er en utrolig fin bedrift å jobbe med som virkelig har beriket Blå Inspirasjons-kurset. De er dønn seriøse når de kommer inn og vi tror at deltakerne setter stor pris på det. Husk at mange aldri har vært i et ordentlig intervju, så dette for noen deres første møte med en potensiell arbeidsgiver. Nå gleder vi oss til å videreutvikle kurset sammen med NAV og ikke minst sammen med Personalhuset.

Vi takker for tilliten og gleder oss til fortsettelsen! 

010322113956_3732_032211ee97bb45a11a16b1aee897273be5a58c708e7d7d865390edcbcb7068f2bfd51e7adf5ccb67b68f3d29829eebe23d.png

 

Annonse fra Eliteserien: