Personalhuset forlenger i Bronseklubben

Personalhuset er et norskeid rekrutterings- og bemanningsbyrå med kontorer over hele landet. Nå er personalhuset klar for nok en sesong i Strømsgodsets Bronseklubb

Annonse:

Det var utelukkende god stemning da Lars Petter Eggen og Selim Emeci fra Strømsgodset tok turen til Personalhusets lokaler midt i byen for å signere ny avtale og ta bilder for neste år.  At det var fredag og årets julebord for Personalhuset spilte nok en liten rolle, men det er også en glede å kunne være stolt samarbeidspartner i ett år til. 

Så er SIF en klubb det er lett å bli glad i. Strømsgodset byr på seg selv, er ujålete og personlig

— Thomas Skogheim

«Det begynner å bli noen år som sponsor i SIF og vi har med tiden blitt ordentlig glade i klubben sier Thomas Skogheim, avdelingsleder ved Personalhuset Buskerud» «Det er faktisk flere av oss som ikke er fra Drammen, men vi har forstått betydningen av SIF i byen og vi merker lokalpatriotismen. Så er SIF en klubb det er lett å bli glad i. Strømsgodset byr på seg selv, er ujålete og personlig og vi føler vi får en del igjen for å være med i SIFs partnernettverk» fortsetter Thomas og trekker blant annet frem partnertreffene på SIF-hytta og den årlige Kielturen som noen av høydepunktene. 

Andreas Minde salgs- og markedsansvarlig i Pesonalhuset Buskerud ser lyst på fremtidsutsiktene til godset. «Vi har klokketro på det som skjer i klubben om dagen og håper på sportslig suksess kanskje allerede neste år. Det hadde vært morsomt å se Drammen koke litt igjen slik det gjorde for noen år siden» 

«Dette er nok en gledelig forlengelse. Vi har blitt glad i gjengen fra Personalhuset som er flinke til å være til stede på våre arrangementer og møteplasser, sånt blir det resultater og gode relasjoner av» Forteller en fornøyd Selim Emeci i SIF. 

Nå satser vi på et knallår både for SIF og Personalhuset!

Unknown-2.png

 

Annonse fra Eliteserien: