Peikko Norge AS – Ny samarbeidspartner for 2019!

Da har vi gleden av å presentere en helt ny samarbeidspartner for 2019, Peikko Norge AS.

Annonse:

Peikko Norge har forsynt byggmarkedet i Norge med betongbyggartikler siden 1972. Peikko’s forretningsidé er å betjene kunder som totalleverandør av konstruksjonsdetaljer og tekniske forbruksvarer til betongkonstruksjoner, samt tilby teknisk veiledning i riktig bruk av Peikko’s produkter. 

Peikko Norge holder i dag til Kobbervikdalen 119, 3036 Drammen

 «Vår målsetting er å hjelpe deg lokalt med de beste løsninger både med hensyn til kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Peikko har fokus på å regelmessig introdusere nye, testede innovative løsninger og tjenester. Det er derfor vi er blant de som investerer mest til forskning og utvikling.» Sier daglig leder Kjetil Johansen.

Selv er han ivrig SIF-supporter og sier videre:

«Vi ønsker å bruke Strømsgodsets arena for å komme enda tettere på næringslivet i Drammen, samt gi alle ansatte gleden av god fotballunderholdning på Marienlyst»

«For oss er Strømsgodset Ekte Kjærlighet og med vinnerskaller i alle ledd. Vi gleder oss masse til dette samarbeidet!» avslutter han.

 «Vi ønsker Peikko hjertelig velkommen inn i Bronseklubben og til Strømsgodsets sponsorpool og markedssatsning for 2019. Dette blir et spennende år både på og utenfor banen, med masse trøkk og vinnervilje. Vi er stolte av å ha dere med på laget» Sier salgsansvarlig i Strømsgodset, Lasse Ulriksen.

Annonse fra Eliteserien: