Partnerlivet: Quality Hotel River Station

Partnerlivet er tilbake! Denne gangen er det Godset-hotellet som står for tur. Bli bedre kjent med Johanna Skjelsbek og Quality Hotel River Station her:

Annonse:

Hvorfor velger dere å være Godset-sponsorer?

Det er stor verdi å være en del av nettverket. Relasjonsbygging er viktig for oss, og vi ønsker å fortsette å styrke vår tilhørighet til Drammen. Og dette får vi ved å være en del av partnerpoolen til Strømsgodset. I tillegg synes vi at det er gøy med idrett og aktivitet, som er en viktig del av vårt engasjement på Godset-hotellet!

Hvordan har dere opplevd å komme inn i sponsornettverket?

Det føles som å være en del av en stor familie. Vi synes det er viktig å bruke tid på det, slik at man kan bli godt kjent. Når du engasjerer deg, opplever du at nettverket gir mye tilbake. Jeg syns Strømsgodset er flinke til å arrangere ulike aktiviteter, der vi samarbeidspartnere har mulighet til å treffes og bli enda bedre kjent.

Hvilke aktiviteter dere har vært med på?

Vi har vært med på alt av aktiviteter og kamper. For oss er det viktig å være tilgjengelig og synlige i nettverket. I tillegg har vi vært så heldige å få arrangere treff og begivenheter hos oss. Det har vært veldig hyggelig å kunne invitere samarbeidspartnerne til våre lokaler og arrangement. 

Hva har dere fått ut av sponsoratet? 

Vi ser at det har en positiv innvirkning for oss. Samarbeidspartnerne får sett våre fasiliteter og hva hotellet har å by på. Det gjør at de ønsker å komme igjen. Som en del av dette har flere fra nettverket brukt oss som møteplass og vi har fått flere hotellgjester

Annonse fra Eliteserien: