Partneråret 2024 er i gang!

Årets partnerkalender er fullstappet med aktiviteter. I år, som i fjor, valgte vi å slå i gang begivenhetene med en padelturnering. Les mer om resultatene her!

Annonse:

Det var hele 28 lag påmeldt. Som seg hør og bør i en høytidelig turnering ble det delt inn i to grupper; Champions League og Conference League. Med Jan Kvalheim fra InterPadel i spissen ble vi geleidet gjennom turneringmsformatet "Americano". Her teller alle poeng og det var flere spente fjes i lokalet da turneringsleder Kvalheim blåste i fløyta for første gang.  

Det å kunne møtes i en litt mer sporty setting kler både oss og nettverket godt

— Selim Emeci

Turneringen gikk sin gang med annenhver runde for Champions League og Conference League. I mellom slagene var det helt ypperlig med en beinstrekk i mingleområdet i hallen. Her kunne man slukke tørsten med InterPadel sin egen sportsdrikk Interfuel og kaffe. I tillegg fikk vi boller fra Bakermester Klausen og bananer fra Finstad Gård, slik at vi hadde "någgå attåt".

"Ingenting er som litt boller og kaffe i pausene. Noen av oss er kanskje aller best der" sier Hans Hagen Svastuen og ler. I likhet med sin kollega er Selim Emeci veldig fornøyd med årets første partnerarrangement; "Det å kunne møtes i en litt mer sporty setting kler både oss og nettverket godt. Vi er veldig takknemlig for at Kvalheim steller i stand denne turneringen og at det er så mange av bedriftene som melder seg på". 

Etter vel gjennomført hovedrunde var det klart for finaler. Finalen i Coneference League ble en tett batalje mellom Drammen Papir Engros og Fjerdingstad. Etter flere solide ballvekslinger ble det til slutt medaljegrossistene fra Drammen Papir Engros som trakk det lengste strået. Det betyr at de kan krone seg selv som tidenes første Conference-vinnere i SIF-padel sin historie.

Pallen i Conference League:

tempImageimzb46.jpg
2. Fjerdingstad 1. Drammen Papir Engros  3. Seltor

En fin dag i hallen skulle gå mot slutten og det var klart for Champions League finale. Her møttes to lag som rett og slett hadde overbevist gjennom hele dagen. Lagene fra fjorårets bronsefinale. Deloitte og POB. Rundt banen sto publikum og heiet de frem. Deloitte fikk en forrykkende start, men POB slo tilbake og vant. Dermed kan de ta med seg vandrepokalen til kontoret.

Pallen i Champions League:  

tempImage3QX3MI.jpg
3. Munk 1. POB 2. Deloitte

Vi gratulerer Drammen Papir Engros og POB med seieren! 

tempImagedRbCtc.jpg
Sander Bakken og John-Erik Loe Olsen fra POB

 

 

Annonse fra Eliteserien: