ØST Betongsaging helt ny SIF sponsor

- Et samarbeid med Strømsgodset vil bidra til vår fremtidige vekst

Annonse:

Strømsgodsets Lasse Ulriksen var i forrige uke ute på besøk hos Øst Betongsaging. Der ble han kjent med en veldig hyggelig gjeng betong-arbeidere og fikk landet en meget god avtale for klubben. En avtale som strekker seg ut 2023-sesongen.
Øst Betongsaging går nemlig rett inn i Sølvklubben.

Stian Langård (t.h på bilde), eier og daglig leder i Øst Betongsaging gleder seg til å samarbeide med Strømsgodset og være med på alle aktiviteter i SIF-regi.

- For oss er det naturlig å se på et samarbeid med byens største merkevare. Vi vet Strømsgodset gjør mye for barn og ungdom i regionen, og for oss er dette en av våre viktigste hjertesaker. Et samarbeid med Strømsgodset vil være med på å bidra til vår fremtidige vekst, sier han.

Øst Betongsaging utfører boring, saging, riving, meisling og det som faller naturlig med. De holder til sentralt på Gulskogen, kun 2 min unna SIF-huset.

- Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Vi vil skape verdi i nettverket og hjelpe alle som trenger vår kompetanse, forteller Langård.

Ulriksen er strålende fornøyde med å ha landet en avtale med Øst Betongsaging.
- Vi gleder oss veldig til at Stian og resten av Øst Betong-gjengen blir en del av SIF-miljøet. Sammen kan vi skape nye muligheter for hverandre, og hjelpe hverandre til økt suksess. Ekstra stort pluss er det at bedriften holder til på Gulskogen, forteller han med glimt i øyet.

ØST Betongsaging AS
https://ost-betongsaging.no/

Tlf: 942 32 013
[email protected]
Øvre Eikevei 82, 3048 DRAMMEN

Annonse fra Eliteserien: