Øivind Opsahl bisatt

Nyheten om Øivind Opsahls plutselige bortgang ble mottatt med sjokk, vantro og stor, stor sorg i Strømsgodset. Øivind Opsahls betydning for klubben vår er udiskutabel – og tomrommet etter han blir umulig å erstatte.

Annonse:

Strømsgodset har siden tidlig på 90-tallet hatt et samarbeid med byens næringsliv som er helt spesielt. Det er opparbeidet et bånd mellom bedrifter og klubb som er unikt i Norge. Det er laget møteplasser som preges av de menneskene som er der, og det er blitt bygget en kultur hvor folk trives godt i sammen.

Helt siden starten har Øivind – og Elin – vært viktige og rause bidragsytere i dette miljøet.
 

Øivind Opsahl var en av våre små, trofaste og lojale sponsorer – men han var svært synlig i miljøet. Og han bidro mer enn de største. Øivind var alltid POSITIV, VELMENENDE, AKTIV og TILSTEDE. Og dette har beriket oss, vært med å prege oss, ja, vært med på å skape oss – og den arenaen vi har blitt for næringslivet i byen. Det er skapt et nettverk, og det er dette nettverket som sørger for at Drammen har et Eliteserielag i fotball.
Dette nettverket hadde aldri vært det samme, og hadde aldri vært så sterkt, uten Øivind Opsahl.

Etter Øivind ble pensjonist har vi fortsatt å invitere han og Elin til våre treff og vårer turer. Vi følte vi skyldte han det, ja, men vi følte mest av alt at vi ønsket det, og at vi trengte det! Øivind og Eline er liksom en del av familien. SIF Familien.

Elin har mistet sin elskede ektemann og sin beste venn – Strømsgodset har mistet en av våre minste sponsorer, en av våre største supportere og et av de aller beste menneskene.

Det blir tomt uten Øivind. Det blir aldri det samme uten Øivind.

Tusen takk for alle gode minner
Ekte kjærlighet

Annonse fra Eliteserien: