Og det bygges på Geilo…

Annonse:

På bildet over ser vi to glade Strømsgodset-supportere, administrerende direktør på Vestlia, Roger Espeli, og daglig leder i Loe Elementmontasje, Rune Andersen.

Langt unna Eikhaugen, halveis til Bergen, ligger fantastiske Geilo. En av fykets aller flotteste destinasjon satser på full aktivitet både sommer og vinter, og det gir ringvirkninger helt til Drammen. Administrerende direktør for Vestlia, Bardøla og Highland Lodge, Roger Espeli har store planer for Geilo, og det bygges stadig ut, og nye prosjekter blir realisert. Nå står nye utvidelser av Highland Lodge og Vestlia Resort for tur, og de store kranene til Loe Elementmontasje har blitt et fast innsalg i den pulserende bygda.

Det er Loe Betongelementer som produserer og leverer hele bæresystemet til de store byggene, og Loe Elementmontasje som står for transport og montering. For oss i Strømsgodset er det så moro å registrere at våre samarbeidspartnere faktisk samarbeider og gjør spennende ting sammen.

Vi er helt sikre på at det er mange slike historier der ute, historier vi gjerne deler med dere alle. Gi oss tips og innspill, send oss noen linjer og noen bilder – vi ønsker å skrive disse historiene, vi ønsker å vise at nettverket vårt fungerer.

#EkteKjærlighet 

 

Annonse fra Eliteserien: