Ny sponsor skal hjelpe SIF med hjertestartere og livsviktig kunnskap

Annonse:

For et par uker siden inngikk SIF et samarbeid med Blostrupmoen AS om å levere hjertestartere og livsviktig kunnskap til klubben.

Etter hendelsen som skjedde under EM da hjertet til Christian Eriksen stoppet opp midt under en kamp, kastet markedsavdelingen seg rundt for å sjekke opp i egne rutiner.

Derfor var det da naturlig fornye kunnskapen rundt hjertestans i samarbeid med Blostrupmoen som har holdt livreddende førstehjelpskurs over hele landet siden 2006. Blostrupmoen hjelper private- og offentlige bedrifter, organisasjoner og institusjoner med hjertestarter og andre livsnødvendige førstehjelpsprodukter med prisgunstige påfyllingsavtaler. 

- For oss er dette svært viktig å ha gode rutiner på. Helsa kommer alltid først. Alle våre ansatte skal være forberedt og utstyrt til å tørre å ta grep de første viktige minuttene dersom uhellet skulle oppstå. Ved hjelp av Blostrupmoen skal vi kurses årlig, holde utstyret og kunnskapen vedlikeholdt og tryggheten bevares. Derfor var det naturlig å høre med nettopp Blostrupmoen som er de fremste på markedet, sier Strømsgodsets Lasse Evenstad Ulriksen.

Blostrupmoen skrev under på en 2 års-avtale i Bronseklubben og blir en del av SIFs eminente næringsnettverk.


Hvis noe alvorlig skjer er det tre viktige ting å tenke på:
1 - Varsle 113
2 - Start HLR (30 kompresjoner, 2 innblåsninger)
3 - Bruk hjertestarter


Har DU og din bedrift gode nok rutiner dersom det skulle skje en uheldig episode hos en av dere?

Ta kontakt med daglig leder hos Blostrupmoen:

Stian Botten Olsen
Daglig leder
+47 934 11 418
[email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: