Ny sponsor inn i Sølvklubben

LAPP Norway signerte denne uka avtale med Strømsgodset og går rett inn i Sølvklubben.

Annonse:

LAPP Norway signerte denne uka avtale med Strømsgodset og går rett inn i Sølvklubben.

2. juli 2018 endret Miltronic navn til LAPP Norway AS. Miltronic har vært heleid av tyske LAPP Group siden 2007 og har nå tatt samme navn som morselskapet.

Bredt utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter
Bredt utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter

LAPP Norway tilbyr et av markedets bredeste utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter av høyeste kvalitet. LAPP Norway besitter en høy teknisk kompetanse og er svært klare for å ta del av Strømsgodsets sponsorforum denne sesongen.

– Vi i LAPP Norway gleder oss veldig til å ta del av Strømsgodset partnernettverk igjen. Da vi het Miltronic var vi inne i både sølv- og bronseklubben i flere år, også da SIF ble seriemestere i 2013.
Nå gleder vi oss til å ta del av sponsornettverket igjen og bidra med å skape enda flere magiske øyeblikk på Marienlyst stadion.


I år håper jeg vi kan se ytterligere fremgang i laget sportslig, og fortsette med utviklingen av unge spillere. For å klare dette må alle dra i samme retning, og vi som supportere og sponsorer skal være der og heie gutta fram. Sammen er vi sterkere, sier daglig leder i LAPP Norway, Ola Storrusten.

– En stor og viktig avtale for Strømsgodset, sier salgsleder Lasse Ulriksen.

– Veldig gøy og inspirerende at LAPP ønsker å ta del av vårt kjære nettverk igjen, tross en vanskeligere tid. Dette viser at vi har noe spennende på gang, både på banen, og ikke minst sammen med næringslivet, avslutter han.

LAPP Norway AS holder til i topp moderne lokaler på Eikringen, nærmere bestemt Eikringen 11, 3036 Drammen.

Besøk hjemmesiden deres her.

 

 

Annonse fra Eliteserien: