NY SPONSOR!

Vinnes Blikk & Bygg ny i Bronseklubben

Annonse:

PÅ BILDET: Tomas Vist Hansen, Vinnes Blikk & Bygg / Lasse E Ulriksen, Strømsgodset / Robin Kathrud, Vinnes Blikk & Bygg.

Fredag 18/6 signerte SIF en helt ny Bronseklubb-sponsor, nemlig Vinnes Blikk & Bygg. Vinnes Bygg & Blikk skrev under på en 3-års avtale med Strømsgodset.

Selskapet som ble stiftet av Konnerud-gutta Tomas Vist Hansen og Robin Kathrud i 2019, velger nå å gå inn i sponsorpoolen for å løfte merkevaren, og bli godt kjent med selskapene i og rundt Drammen.

- Vi er nødt til å satse hvis vi skal komme noen vei. Vi er begge SIF supportere med et brennende ønske å levere gode tjenester for våre kunder.

- Vi ser på Strømsgodset som en naturlig arena for oss å gjøre business med flere av entreprenørene i byen. Sammen kan vi få til noe stort, sier daglig leder Tomas Vist Hansen.

Vinnes Blikk & Bygg driver i dag med alt fra blikkenslagerarbeid til små og store byggeoppdrag, og har hele Buskerud-regionen som sitt nedslagsfelt. 

- Veldig godt å se at næringslivet blomstrer igjen, og ikke minst veldig hyggelig at Vinnes-gutta gir oss en sjanse. Vi skal være regionens aller beste markedsplass, og skape unike rammer for næringslivet, sier salgsleder Lasse Ulriksen i Strømsgodset

Følg Vinnes Blikk & Bygg på Facebook her

 

Annonse fra Eliteserien: