Ny sølvpartner signerer for Strømsgodset

KEO Interiør går rett inn i Sølvklubben og blir en del av regionens sterkeste B2B-nettverk.

Annonse:

Tirsdag morgen var Strømsgodsets Lasse Ulriksen på besøk hos Keo Interiør på Åssiden for å få underskriften til Kjell Einar Olsen.

Keo Interiør, som selger moderne og klassiske kjøkken fra den tyske kjøkkenprodusenten Nobilia, går inn som ny sølvpartner i Strømsgodset. 

– I en usikker tid som vi nå er inne i er det svært gledelig med bedrifter som velger å bli en del av vårt eminente B2B-nettverk, sier Ulriksen om å få Keo med på laget.

Kjell Einar Olsen i Keo forteller at de er veldig fornøyde med å bli en del av Strømsgodsets partnernettverk, og at de ser lyst på klubbens fremtid.

- Vi er veldig glade for å bli en del av partnernettverket, og det er moro for oss å kunne sponse byens lag, sier styreleder Kjell Einar Olsen

– Jeg er veldig fornøyd med den utviklingen som skjer, og klubbens satsing på unge, lokale spillere. Jeg bor selv i Rødgata, og er en ekte SIF-gutt. For oss er det bare ett lag i byen, smiler han. 

Hos Keo Interiør er det flere designere med bred erfaring i design av kjøkken. De har designere som løser dine ønsker og skaper unike kjøkken, bad og garderober. 

Her møter du Bente, Siw, Anne Berit, Håvard, Jeanne og Kjell. 

– Keo har eksperter på alle typer kjøkken, om det skal være moderne eller tradisjonelt. Vi plassbygger kjøkkenet til akkurat ditt rom, sier Kjell som også driver Crown Imperial i samme bygg.

– Hos oss er det nærmere 1000m² med utstillinger. Her vil du merke kunnskap, og se design du ikke finner andre steder i området, legger han til.

Du finner Keo Interiør plassert sentralt på Åssiden, nærmere bestemt Ingeniør Rybergs gate 56.

Vi ønsker Keo hjertelig velkommen inn i SIF-familien!

Annonse fra Eliteserien: