Nordvik Drammen er klare for to nye år i Sølvklubben!

Nordvik Drammen kom inn som et friskt pust i Sølvklubben i 2022. Nå er denne gjengen klare for to nye år i SIFs partnernettverk. 

Annonse:

Kontoret til Nordvik Drammen har i løpet av de siste to årene blitt mer og mer preget av godseteffekter. Her finnes skjerf, signert drakt, roll-ups og synlige plaketter som tydelig viser at bedriften er en stolt samarbeidspartner av Strømsgodset! Det er med andre ord en patriotisk gjeng som holder til i Nedre Torggate 8. «Vi har alltid vært SIF-Supportere, men vi har nok blitt enda mer knytta til klubben gjennom de siste to årene» forteller Daglig leder og partner Christian Gjesdal Udgaard, som forteller at det er stor rift om sesongkortene. Men sesong- og vipkortene er til flere enn de ansattes glede. Ofte loddes disse ut eller lånes til kunder. «Mange av kundene våre er jo SIF-Supportere og det er utrolig positivt å kunne ha det som en gode til våre kunder at de kan få lov til å hygge seg på kamp. Ofte blir dette et samtaletema om utlån av billetter på kontraktsmøter, da de ser godseteffektene rundt om på kontoret». 

Vi har alltid vært SIF-Supportere, men vi har nok blitt enda mer knytta til klubben gjennom de siste to årene

— Christian Gjesdal Udgaard

Partherplakettene pryder inngangspartiet hos Nordvik Drammen
Partherplakettene pryder inngangspartiet hos Nordvik Drammen

Nordvik Drammen er nok likevel bedre på bolig enn ball. Nylig ble de listet opp på den prestisjetunge listen over norske Gasellebedrifter i 2023, en bemerkelse de hadde jobbet hardt mot siden oppstarten i 2018. 

Udgaard kan fortelle om en superdedikert gjeng som på tross av dyrtid og høye renter fortsetter å levere meget gode salg. «Det er ingen hemmelighet at det har vært bedre tider på boligmarkedet, så det å velge riktig megler har aldri vært viktigere enn nå i et marked som ikke lenger bare går av seg selv» forteller Udgaard og fortsetter «Vi lever av fornøyde kunder og i kundereisen er selve salget noe av det sist

e som skjer. Vi tror at grunnen til at vi topper listene over oppnådde salgspriser handler om alt vi gjør sammen med kunden i perioden fram til salg. Det handler om gode forberedelser, tett oppfølging, trygghet og tydelighet» 

Selim Emeci i Strømsgodset er strålende fornøyd med forlengelsen. «Det som er fantastisk med Nordvik Drammen er at de tidlig signaliserte at de ønsket å fortsette samarbeidet. Jeg har selv vært så heldig og solgt bolig gjennom Nordvik i år og jeg forstår jo hvorfor det oppnår så gode resultater som de gjør. Dersom du er glad i SIF og skal selge bolig hadde jeg ikke tenkt tanken på å bruke et annet meglerhus. Det er det beste valget du kan ta, du støtter Strømsgodset og du får garantert med deg noen kampbilletter på vei ut døra"

PS! Vurderer du å kjøpe bolig? Meglerne i Nordvik Drammen bistår gjerne også med tips og triks i forbindelse med boligkjøp. Ring de gjerne om du har et konkret objekt du vil ha vurdert, eller bare ønsker generelle råd. Små detaljer kan utgjøre en stor forskjell i en kjøpsprosess, og dette er deres ekspertise. Dette er en kostnadsfri service de gir til alle i SIFs partnernettverk.
Annonse fra Eliteserien: