NordicEpod AS er ny samarbeidspartner i Sølvklubben!

NordicEpod produserer EPODer med UPS og batterier som kan levere uavbrutt strøm ved tap av nettstrøm. Nå er de klare for to år i SIF-nettverket og Sølvklubben!

Annonse:

I rolige omgivelser i Lærumsveien i Sande holder NordicEpod midlertidig til før de over sommeren flytter inn i sitt splitter nye hjem. En nesten 13 000 kvadratmeter stor fabrikk på Hanekleiva med potensial til 400 arbeidsplasser. Det er nettopp arbeidsplasser, eller søken etter arbeidstakere som har vært mye av bakgrunnen for at NordicEpod nå går inn i SIF-nettverket.

«Det er i hovedsak to grunner til at vi ønsker å bli sponsor i Strømsgodset» forteller daglig leder Morten Molven og fortsetter. «Vi har behov for folk, 100+ i tallet, også ønsker vi å sponse lokalt og derigjennom øke

Vi har superhappy med å ha sikret oss et samarbeid med en av regionens mest spennende bedrifter

— Selim Emeci
kjennskapen til vårt selskap»

Overrasket over «plutselig» fotballinteresse

Molven som opprinnelig er rogalending og har i flere år hatt sesongkort på Vikings hjemmebane. «Fotballinteressen min er det ingenting å si på. Men her har jeg verken overhørt eller vært med så mange fotballdiskusjoner. Det skjedde noe etter at vi ble sponsor, ryktet må ha gått om at vi sitter på noen billetter, for plutselig har det vært mer fotballprat og det er veldig gledelig!» Forteller Molven som fortsatt er glad i Viking, men SIF har blitt en meget god nummer to.

I markedsavdelingen i Strømsgodset jubles det over å få inn NordicEpod. «Vi har superhappy med å ha sikret oss et samarbeid med en av regionens mest spennende bedrifter» forteller Selim Emeci i Strømsgodset. «Det har vært et stort ønske for oss å med oss NordicEpod som har potensiale til å bli en svær SIF-sponsor på sikt sier Emeci og fortsetter. «At et av primærmålene for NordicEpod med denne avtalen er å tiltrekke seg arbeidskraft er også en anerkjennelse av varemerket Strømsgodset og hvor mange vi når ut til» NordicEpod ønsker å bruke oss som markedsføringskanal og det skal vi være stolte av avslutter Emeci.

Nå håper Molven på en god sesong for sine lag i blått og allerede på søndag møtes nettopp Viking og SIF til dyst på Marienlyst. «Jeg har akkurat anskaffet meg en hytte og kommer til å være der under kampen. Det er jeg nesten litt glad for forteller Molven med et lurt smil»

Vi ønsker NordicEpod hjertelig velkommen til oss i Strømsgodset! Dette blir et eventyr!

Ble du nysgjerrig eller er på jakt etter ny jobb? Klikk her for å bli bedre kjent med NordicEpod

Skjermbilde 2024-05-10 kl. 09.32.33.png

 

Annonse fra Eliteserien: