NOR SWISS og TUVERUD MEK forlenger!

NOR SWISS og TUVERUD MEK. Gode venner og gode partnere! Nå er de klare for mer moro i blått!

Annonse:

Evig blå optimister!  
Vi møtte Bent Muggerud i Nor-Swiss og Rune Bøe i Tuverud Mek. i Tuverud Meks lokaler på Bangeløkka, og stemningen var som alltid god – og BLÅ! 
 
“Vi har skikkelig trua på Isnes! Vi trur ansettelsen av han og hans team blir en gamechanger” sier Rune og Bent nesten i kor. De to engasjerte SIF-vennene var også til stede da Jørgen Isnes møtte supporterne på Kings Arms tidligere i vinter. “Dette lover godt” sier de engasjert i hver sin ikke-lisensierte SIF genser! 
 

Nor-Swiss AS er en totalleverandør av forbruksartikler, verktøy og avansert utstyr til norsk industri. De representerer markedsledende produkter og varemerker innenfor de fleste områdene som utgjør kjernevirksomheten. Tuverud Mek er en stor og viktig kunde for Nor Swiss, og Tuverud Mek er leverandør til større industri i bransjen metallbearbeiding.  
 

“Vi ønsker å støtte opp om Strømsgodset. Det er viktig for byen å ha et lag i Eliteserien, og Strømsgodset leverer også godt på mange andre viktige arenaer i Drammen, med Blåtimer og Gatelaget. Dessuten trives vi veldig på klubbens mange aktiviteter og arrangementer” sier de.  

“Bent er nok på flere bortekamper enn meg, men jeg følger da med og setter stor, stor pris på Strømsgodset” sier Rune Bø, som sammen med kompisen Bent har VIP plasser på Marienlyst og selvfølgelig påmeldt til Kick Off. 
 

“Disse gutta her er dønn i orden” sier Rune Marthinsen i Strømsgodset, “det er et ekte SIF-engasjement som ligger bak deres trofaste og lojale støtte - en støtte vi setter veldig stor pris på, og vi er oppriktig glad for å ha med både Tuverud Mek og Nor Swiss videre” sier Marthinsen. 

 

Annonse fra Eliteserien: