Nopek Elektro fornyer i Sølvklubben

Annonse:
Signert drakt. En av mange SIF-effekter på Nopekkontorene
Signert drakt. En av mange SIF-effekter på Nopekkontorene

Nopek Elektro ble stiftet tilbake i 1994 og har vært trofast partner til Strømsgodset i alle år siden FØR århundreskiftet! Det er en lojal støtte og et herlig engasjement som vi i Strømsgodset virkelig elsker!  

Nopekgutta viser stolt frem "lagbildekolleksjonen" sin til besøkende
Nopekgutta viser stolt frem "lagbildekolleksjonen" sin til besøkende

Vi var, sammen med Odd Johnsen, ute og besøkte gutta i Nopek Elektro før jul, og som alltid ble vi tatt hjertelig imot av eier/daglig leder Erik Nordmark og medeier Per Morten Horne.  

“Vi er oppriktig glad i Strømsgodset, og vi syns det er veldig hyggelig å kunne bidra til at Drammen har et lag i Elitedivisjonen. Vi tåler at det går litt opp og ned, men syns selvfølgelig det er mest gøy når laget lykkes. Vi har stor tro på de nye trenerne, og gleder oss til kampene på Marienlyst” sier de to i kor.  

Nopek Elektro leverer elektrikertjenester over hele Østlandet – og har sin hovedbase på Lierstranda. Nopek har ca. 30 ansatte, inkludert 4 lærlinger og leverer elektrikertjenester for både nærings- og privatkunder. Kjernekompetansen er rehabilitering av eldre elektriske anlegg – gjerne i kombinasjon med ombygging og bruksendring av lokaler. ¨

nopeklogo_desktop2.png

 

Annonse fra Eliteserien: