Modena Flisgiganten Lier fortsetter i Bronseklubben

Modena Flisgiganten Lier har levert fliser og baderomsinnredning til Godset Hytta - nå forlenger de med samarbeidet med Strømsgodset

Annonse:

Radarparet Gro Gregersen og Tormod Walberg går løs på en ny avtale med Strømsgodset, og oppfordrer samtidig alle i sponsorpoolen til å legge turen innom distriktets største flis- og baderomsbutikk for en hyggelig handel.

Modena Flisgiganten Lier har butikk og utstilling på over 1000 m2, og leverer komplette bad, fliser, VVS, dusjvegger og baderomsmøbler. 

Gro Gregersen og Tormod Walberg
Gro Gregersen og Tormod Walberg

Gro og Tormod har også vært behjelpelig med Godset Hytta som nå ligger ute til salgs.

- Godset Hytta har blitt utrolig fin. For oss er det hyggelig å kunne hjelpe Godset og Diabas med prosjektet. Det har vært et godt samarbeid mellom alle parter som har deltatt i prosjektet.

- Vi har selvfølgelig levert våre beste produkter til Godset Hytta, og nå krysser vi fingrene for at hytta blir solgt i løpet av våren, sier paret som har stått for alt av fliser og baderomsinnredning til Godset hytta. 

Vi i Strømsgodset er veldig fornøyde med å ha med oss en av Norges største flise- og baderomsbutikk med på laget videre.

Vi anbefaler alle supportere og sponsorer til å ta turen opp Reistadbakkene og besøke Gro og Tormod - her vil det være noe for enhver smak!!

Husk at alle med gyldig sesongkort får en svært god deal hos Modena Flisgiganten Lier. Se fordelsprogram her!

Kontaktinfo:

Brastadveien 58, 3425 Reistad
Telefon: +47 32 24 44 10
E-mail: [email protected]

http://www.modenaflisgiganten.no/

 

Annonse fra Eliteserien: