Mobit Drammen er med videre!

Mobit Drammen er totalleverandør innen Mobil og IT til bedriftsmarkedet, med det største nettverket av hele 110 Mobit forhandlere over hele Norge.

Annonse:

Siden 2018 Har Mobit Drammen vært en stolt og lojal samarbeidspartner av Strømsgodset. 2024 blir intet unntak da Mobit tar fatt på sitt sjette strake år i SIFs partnernettverk. 

«Vi begynner å bli husvarme nå» spøker Jeaneth Aspeholen i Mobit når hun forsøker å sette ord på hvordan det er å bli en av «partnerveteranene» Både Jeaneth og daglig leder Rune Lilleås er enige om at det er stemningen og det gode miljøet internt i nettverket som som er mye av grunnen til at det blir nok en fornyelse av avtalen. «Det skjer masse på seks år, noen har gått ut og mange har kommet inn og selv om vi verken er størst eller de som har vært med lengst så føler en sterk tilknytning til både nettverket og klubben» Avslutter Aspeholen. 

Prioriterer SIF-treff 

SIFs nettverk er stort og inkluderende, men for å lykkes så må en bruke de møteplassene og aktivitetene klubben legger til rette for

— Rune Fredrik Lilleås

Mobit Drammen byens største Mobit forhandler, og er i den heldige posisjon at de har noe å tilby alle bedrifter. De tilbyr alt av IT og mobil-løsninger i tillegg til hardware, support, drift og konsulenttjenester. Det kan være alt fra montering av møterom, oppsett av nytt nettverk eller implementering av sikkerhetstjenester som vi vet alle må ha i dag. Og alt dette selvsagt tilpasset den enkelte bedrift etter størrelse og behov.

«Selv om vi opplever å ha noe å tilby de fleste så er det likevel sånn at det ikke er noe automatikk i at andre sponsorer hiver seg over deg» Sier Rune Lilleås og fortsetter. «SIFs nettverk er stort og inkluderende, men for å lykkes så må en bruke de møteplassene og aktivitetene klubben legger til rette for. Det fine er at det i andre enden ikke bare ligger potensielle salg, men også herlige vennskap som vi tar med oss utenfor Marienlyst og jobb» avslutter Lilleås. På spørsmål om hva som er favorittaktiviteten er duoen ganske samstemte. «Det er umulig å ikke komme utenom Vestliatreffet, det er jo bare helt magisk, også har Kielturene blitt en klassiker!» Sier Aspeholen med stor entusiasme!

Selim Emeci i Strømsgodset er nok en gang fornøyd med forlengelsen, men kanskje like fornøyd med ha fått med seg SIF-Legende Lars Vilsvik på bildet, i år som i fjor. «Det å ha med Lars ut til Brakerøya har jo etter hvert blitt en tradisjon.

"Nå skal Lars forhåpentligvis spille noen år til, men vi håper jo at han skal ut her også uten meg om noen år. Det betyr i så fall at Lars fortsatt er i klubben og at Mobit Drammen fortsatt er med!"  sier Emeci med et lurt smil før han avslutter. «Mobit Drammen er en fantastisk ambassadør i nettverket vårt. Både Jeaneth og Rune er flinke til å delta på våre arrangementer i tillegg til at de er flinke til å fremsnakke klubben og nettverket. Vi er prisgitt at vi har så fine folk med oss i vårt partnernettverk. Nå er det bare å glede seg til året som kommer!

Mobit_logo_drammen.png

 

Annonse fra Eliteserien: