Mobit Brakerøya inn i Bronseklubben

Vi har gleden av å presentere Mobit Brakerøya som ny samarbeidspartner. Mobil- og IT-spesialisten går inn i Bronseklubben.

Annonse:

Mobit-kjeden er et resultat av en sammenslåing av Telering og flere IT- og mobilkjeder, blant annet Telehuset, Mobildata, Comunit og Nordialog. Til tross for at de nå er i ny drakt er de en erfaren aktør med over 25 års erfaring i bransjen.

Lasse Evenstad Ulriksen, salgs- og markedskonsulent i Strømsgodset, er strålende fornøyd med å få Mobit Brakerøya med på laget som Bronseklubbens nyeste tilskudd.

– Vi er veldig fornøyde med å få Mobit Brakerøya med på laget. Det blir en nyttg samarbeidspartner både for oss og resten av sponsorpoolen. Vi er glade for at de ser verdien i å bli en del av vårt partnernettverk, sier en tydelig engasjert og opprømt Lasse.

Bent Aspeholen, daglig leder i Mobit Brakerøya, er også godt fornøyd med å ha skrevet under avtalen med Strømsgodset – i første omgang for de to neste årene.

– Vi gleder oss til å bli bedre kjent med de andre samarbeidspartnerne gjennom de neste årene, sier Bent til godset.no.

De ser nå frem til mulighetene og aktivitetene som venter nå som de har entret vårt partnernettverk. Allerede har de samarbeidet med gullpartner Allkopi, som har sørget for at Mobit sine lokaler på Brakerøya har fått et ordentlig løft.

Dette kommer vi imidlertid tilbake til i en egen sak her på våre partnersider i neste uke.

– Samarbeidet med Allkopi fungerte veldig bra, og vi håper å samarbeide med flere i partnernettverket i tiden som kommer, avslutter Bent.

Vi ønsker Mobit Brakerøya hjertelig velkommen på laget!

Annonse fra Eliteserien: