tempImagey6r9ed

Matfikseren går inn i Sølvklubben!

Matfikseren er Strømsgodsets nye samarbeidspartner på leveranse av mat til våre arrangementer og treff. Matfikseren leverer til VIP-lokalene våre på kampdager, samt SIF-lunsjer og andre aktiviteter hvor vi serverer mat.

Annonse:

Matfikseren er lokalisert i Konnerudgata, kun et langt innkast fra Marienlyst, og leverer kvalitetsmat til alle anledninger, både til bedrifter og privat. De har høstet mange godord og nyter stor respekt for sine leveranser på store arrangement som Elvefest og Skisprint, for å nevne noe.

“Næringslivet i Drammen er viktig for oss, og i Strømsgodsets nettverk treffer vi veldig mange"

— Katrine Vie Bråthen

Vi i Strømsgodset har samarbeidet med Matfikseren siden seriestart, og både vi og våre partnere er svært godt fornøyd! Matfikseren leverer særdeles god mat og våre gjester på kampdag er svært tilfreds.

Katrine Vie Bråthen i Matfikseren er fornøyd med å være partner i Strømsgodset; “Næringslivet i Drammen er viktig for oss, og i Strømsgodsets nettverk treffer vi veldig mange. Vi har blitt tatt godt imot, og vi finner stadig nye bekjentskaper og skaper stadig nye relasjoner. Strømsgodset er et flott utstillingsvindu for oss, og så er det jo viktig å være med byen fotballag da... Vi gleder oss bare til fortsettelsen” sier blide og hyggelige Katrine Vie Bråthen.

“Leveransene på mat til SIF-lunsjer og hjemmekamper har vært helt utsøkt”

— Rune Marthinsen
 “Marienlyst har jo ikke eget kjøkken, så vi er avhengig av proffesjonelle til å hjelpe oss, og i Matfikseren har vi funnet en leverandør som virkelig leverer. Vi er superhappy, men enda viktigere er det jo at våre partnere er så godt fornøyd. Dette er et samarbeid vi håper skal vare lenge” avslutter Marthinsen.

 

Matfikseren er også leverandør av mat ved leie av Marienlyst Arena - våre flotte lokaler som både bedrifter og private kan leie til kurs, konferanser, fester og samlinger.

Annonse fra Eliteserien: