manpower

Manpower Drammen er ny partner i Bronseklubben!

Manpower er Norges største bemannings- og rekrutteringsselskap, og har siden 1965 bistått over en halv million mennesker med jobb. Nå er de klare for to år i Strømsgodsets Bronseklubb!

Annonse:

Strømsgodset organiserer regionens største møteplass for bedrifter og den møteplassen er viktig for oss å være en del av! Ordene kommer fra Andre Evensen, Distriksleder i Manpower Drammen kort tid etter at bronseklubbavtalen var signert. 

 Manpower Drammen og Strømsgodset har i lang tid snakket om å få til et samarbeid og det er en glede at avtalen endelig er på plass. Manpower får godt selskap av andre bedrifter innenfor samme virksomhet i SIFs sponsornettverk, det trenger ikke å være negativt ifølge Evensen. «Det at det er flere med i vår bransje visste vi. Det som er så fint det er at vi kjenner hverandre godt fra før, vi er åpenbart konkurrenter men kaka er stor nok for alle, og det er tross alt slik at vi møter hverandre på andre arenaer også. Faktisk tror jeg det kan både styrke og skjerpe oss at vi jobber i samme nettverk avslutter Andrè. 

Strømsgodset binder folk sammen, gir oss noe å se frem til, tilfører mennesker tilhørighet og glede

— Andrè Evensen

Fra Gulskogen til Gamle Gress

Selv om SIFs partnernettverk har vært viktig for at Manpower går inn i Bronseklubben ligger det en ektefølt kjærlighet til klubben i bånn. Drømmen om Strømsgodset, minnene og historien har levd med Evensen siden han var liten. «Jeg er jo vokst opp på Gulskogen og familien har alltid vært engasjert i SIF. Far var trener og min bror spilte fotball for SIF i barndomsåra. Selv startet jeg min karriere innen sport hos Intersport på Gulskogen senter i 1987 og har siden da hatt flere lederroller i sportsbransjen og andre bransjer, før han for et år siden kom tilbake til hjembyen Drammen og tok over roret hos Manpower.

Klubben har fulgt meg gjennom hele livet og jeg har sett hva SIF betyr for Drammen. Strømsgodset binder folk sammen, gir oss noe å se frem til, tilfører mennesker tilhørighet og glede, men av og til også en god dose frustrasjon når ting ikke får helt på skinner. Det er ingenting som kan måles med et fullsatt Marienlyst stadion i høstmørket og vi håper virkelig at vi allerede den her sesongen kan få oppleve blå magi på Gamle gress igjen» forteller Evensen, som har som mål at sesongkortene skal brukes til hver eneste kamp. 

 Selim Emeci i SIF er veldig glad for at Manpoweravtalen endelig er i boks. Det er alltid gøy når vi kommer til enighet med en bedrift og med Manpower har vi hatt god dialog i lang tid forteller Emeci. «Manpower har en sterk merkevare som potensielt kan ta flere steg i vårt partnernettverk. Vi drømmer om at Bronseklubben kun er en begynnelse på langt og forhåpentligvis fruktbart forhold til gjengen som holder til på Strømsø Torg 4 i selskap med blant annet laugspartner Digital Opptur. 

 Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker Manpower hjertelig velkommen!

 

Manpower logo horizontal-1.svg

 

Annonse fra Eliteserien: