Magisk todagerscruise på Color Magic!

Mandag 26.09 var det atter en gang klart for partnertur til Kiel. Den tredje i rekka og ikke overraskende nok en fantastisk tur med partnerne! Se bildegalleri nederst

Annonse:

I forkant av turen var administrasjonen litt spent på interessen og om partnerne ville like årets opplegg. Vi har oppsummert, evaluert og konkludert. Kielturen har kommet for å bli!

For det ble rett og slett et magisk todøgnscruise med color magic også denne gangen og æren for det er det mange som skal ha. La oss starte med å takke det fantastiske crewet om bord på båten og spesielt de flotte medarbeiderne i konferanseavdelingen som utviste service i verdensklasse fra start til slutt. Dernest, alle deltakere, våre partnere som atter en gang sørger for at det blir to dager fylt med latter, forbrødring og en del business også.  For Kielturen er det andre «b2b»-treffet vi har gjennom året. En kan så klart argumentere for at alle våre treff har et element av b2b i seg. Men på Kielferga arrangerer vi også en møtecup fasilitert av Norsk Møteforum og også denne gangen tror vi på at det kom en del nye avtaler ut av møtene om bord. 

Leif Øverland engasjerte publikum - foto: Børge Solem
Leif Øverland engasjerte publikum - foto: Børge Solem

For de som ikke var til stede skal vi nå dra dere gjennom høydepunktene fra dagene:

Dag 1 starta med to foredrag og en latterkule foran 85 glade sponsorer og ansatte i Strømsgodset ! Først ut var Leif Øverland, administrerende direktør i norsk toppfotball som pratet om Norsk Toppfotballs strategi og neste års medieavtale. Leif ble etterfulgt av eliteseriedommer og kommersiell leder i Ferdia, Ola Hobber Nilsen som ga oss et unikt og ærlig innblikk i dommerhverdagen og samtidig ga sine refleksjoner rundt salg og hva som gjør en god selger. Og nå var det duket for latterkula. Komiker Halvor Johansson fikk æren av å avslutte «foredragsdelen» med et standupnummer vi sent vil glemme. Flere av oss holdt på å ramle av stolene og vi håper ikke det er siste gang vi får besøk av Åssidengutten som virkelig gjorde et fantastisk inntrykk. 

Lagbilde
Lagbilde

Etter en kort partnerpresentasjon hadde vi en halvhøytidelig offentliggjøring av Digital Opptur som ny laugspartner i 2023 før alle ble sunget ut til lunsj med en egenkomponert låt signert gutta i markedsavdelingen (tekstforfatter: Rolf) 

Lunsj, middag, show + mer vi hopper direkte over til dag 2.  For denne dagen startet med et smell og vil nok gå inn som et høydepunkt for mange. Med litt hjelp av jungeltelegrafen befant omtrent halvparten av deltakerne seg plutselig på samme pub i Kiel og når Drammen Liftutleies egen Jakob bare roper og vinker «keep it coming» til bartenderen er det enkelt å tenke seg hvem som ble dagens store helt! 

Alle kom seg imidlertid helskinnet tilbake til båten (noen med nød og neppe) og rett inn i dagens lagkonkurranse som var en Ti-kamp. Ti poster ble løst med utrolig stort engasjement rundt om på hele båten. Vi hadde filmquiz, gjettelek, ringspill, skyte på mål, «finn Herman Stengel» you name it! 

Dagen ble avsluttet med Norge - Serbia og mer trenger vi egentlig ikke å si om den kampen.

Vi takker alle våre partnere som var med for en helt fantastisk tur. Det er på ekte sikkelig gøy å være sammen med dere og ingenting gjør oss mer glad enn å se at dere koser dere på tur med oss! 

Ses på Hamar!

Annonse fra Eliteserien: