Loe Elementmontasje og Loe Betongelementer forlenger

Loe Elementmontasje og Loe Betongelementer fortsetter samarbeidet med Strømsgodset i ytterligere to sesonger. Bedriftene har lang fartstid i partnernettverket vårt, og vi er stolte og glade for å ha disse solide bedriftene med oss videre.

Annonse:

Loe Elementmontasje AS holder til på Loesmoen hvor hovedgeskjeften er montering av bygg i prefabrikerte betongelementer, samt utleie av mobilkraner. Transporten av de store elementene skjer gjennom firmaet Element og Spesialtransport AS som holder til i samme lokaler. Loe Elementmontasje AS har 80 ansatte som har bred erfaring innen montering og krankjøring, og monterer 80 – 90 prosjekter i året. Dette tilsvarer ca. 100 000 tonn betongelementer! Dette er bygg som forretningssentre, P-hus, skoler, fabrikker, boligblokker, bruer og kulverter etc. Loe Elementmontasje AS er Norges største selvstendige montasjefirma.

vi møter hele regionens næringsliv gjennom Strømsgodset. Dette er en viktig arena for oss

— Rune Andersen - Loe Elementmontasje

Elementene lages på Steinberg hos Loe Betongelementer AS som er en av Norges største produsenter. 
Bedriften har over 200 ansatte og omsetter for over 500 millioner kroner i året. De leverer til alle type bygg som f.eks. bolig, kontor, forretningsbygg, kjøpesenter og stadioner. På prosjekteringssiden har de spisskompetanse med 35 egne ingeniører.
Betong er et miljøskånsomt materiale som gir produkter av høy kvalitet som selv i det aggressive nordiske klimaet krever minimalt med vedlikehold. Bruk av betong har mange fordeler og i sammenligning med andre byggematerialer kommer livsløpskostnadene på et bygg i betongelementer ofte best ut.

Daglig leder, trønder og Rosenborg-supporter, Geir Høybråten i Loe Betongelementer sier; «For oss er Strømsgodsets nettverk helt avgjørende for vårt samarbeid. Vi lever av og med entreprenører og eiendomsutviklere, og vi møter hele regionens næringsliv gjennom Strømsgodset. Dette er en viktig arena for oss, og en arena vi bør bli enda flinkere til å benytte.» 
Rune Andersen, som eier og driver Loe Elementmontasje, deler Høybråtens syn, men er i tillegg ekte Gulskogen-gutt; «Jeg spilte både fotball og bandy i Strømsgodset, og er tvers igjennom blå, så jeg støtter og sponser klubben med hjertet. Men, vi kunne aldri vært med på dette nivået hvis vi ikke følte at vi fikk noe tilbake. Det er et helt spesielt godt miljø bedriftene imellom, og vi har stor verdi av å være til stede på aktiviteter og arrangement i SIF regi» sier Rune Andersen.

Sjekk gjerne ut denne filmen for å lære mer om Loe Elementmontasje

Annonse fra Eliteserien: