Lier Grafiske inn i Bronseklubben!

Lier Grafiske as er et moderne trykkeri beliggende på Romika Næringspark i Lier, med 3 ansatte fordelt på førtrykksavdeling, trykk- og ferdiggjøring. De to neste åra blir de å finne i Bronseklubben!

Annonse:

Gjennom en sesong er det alltid mye som skal trykkes, profileres, pyntes og ordnes. Derfor er det med stor glede at Strømsgodset har funnet sin partner for print av effekter som rollups, partnerbøker, kalendere, autografkort etc for de neste årene.

Denne gjengen kan nemlig alt! Hos Oliver Hereta og co kan du få levert alt fra logodesign, layout/design, konvolutter og andre kontortrykksaker til bøker, brosjyrer og plakater med mer. Eller som far Hereta sier, «alt som kan leses og sees kan vi hjelpe deg med» Det være seg om det skal trykkes på papir, leveres elektronisk, brukes på bannere, skilt, plakater eller messevegger, kan vi hjelpe deg med å få det produktet du ønsker til akseptabel tid og gunstige priser.

Strømsgodset er den desidert største merkevaren vi har i byen vår og vi håper at vi kan hjelpe til med å løfte produktet gjennom våre leveranser ut mot både partnere og arrangementer

— Oliver Hereta

Lier Grafiske er nemlig en familiebedrift. Milenko Hereta starta virksomheten så langt tilbake som i 1988. I dag jobber han sammen med sønnen sin Oliver Hereta og Henning Sannerhaugen som dessverre heier på feil lag, men som heldigvis med denne artikkelen for alltid vil kobles med Strømsgodset hver gang han eller noen andre googler navnet hans. Det synes vi er morsomt.  

Gutta på Lier Grafiske er kjent for førsteklasses service og levering, og det skal lønne seg å være partner i SIF når du handler hos Lier Grafiske. Som Konnerudgutter og SIF-patrioter har far og sønn Hereta lenge tenkt på å gå inn i samarbeidspoolen til SIF. 

«Vi har hatt et ønske om å bidra over lang tid og da det åpnet seg en mulighet nå er vi veldig fornøyd med å kunne være en støttespiller for Strømsgodset» sier Oliver og fortsetter «Strømsgodset er den desidert største merkevaren vi har i byen vår og vi håper at vi kan hjelpe til med å løfte produktet gjennom våre leveranser ut mot både partnere og arrangementer» 

«Vi i Strømsgodset er glad for å ha landet denne avtalen. Det er viktig for oss at vi alltid ser etter områder vi kan profesjonalisere oss og heve produktet vårt» Forteller Selim Emeci i SIF. 

«Lier Grafiske vil hjelpe oss med det, både med rekvisitter og materiell vi kan bruke i forbindelse med innholdsproduksjon, men også hvordan vi ser ut på kampdag, både ute på arenaen og i lokalene våres. Det hjelper også at det er verdens hyggeligste gjeng som jobber der» avslutter Emeci

liergrafiske_logo_miljøfyrtårn-copy.png

 

Annonse fra Eliteserien: