Learn Trafikkskole forlenger etter 26 år som partner!

Learn legger sitt 26 år bak seg i nettverket og er klar for 2 nye år i Sølvklubben. Det startet med Jostein Flo og Lasse Olsen, men Geir Cato Kristiansen og Learn er fortsatt like ivrige samarbeidspartnere.

Annonse:

Learn Trafikkskole er en aktiv samarbeidspartner som er med på det aller meste av det vi holder på med. Deres verdier er pålitelig, skapende og kompetent, noe vi i Strømsgodset i høyeste grad kan skrive under på. I flere år har de kurset både ansatte og spillere fra både a-lag og u-avdeling. For oss er de aller mest kjent for å være stasjonert i Lier, men de har avdelinger rundt om i hele landet. I tillegg har de nå åpnet en avdeling på Strømsø. Det er midt i blinken når man er samarbeidspartner med Strømsgodset! 

"Det er alltid like gøy å reise ut til Learn. Vi har en haug med idéer på hvordan vi kan få enda mer ut av samarbeidet, og de er alltid klare for nye tanker. En sann glede å samarbeide med de" sier Hans Hagen Svastuen, som forøvrig ikke var på jordkloden da Learn skrev under sin første kontrakt med Strømsgodset. 

Jeg føler LEARN og Strømsgodset står for mye av det samme; entusiasme, kjærlighet, raushet og godhet

— Geir Cato Kristiansen
Daglig leder Geir Cato Kristiansen sier følgende om samarbeidet: "Strømsgodset er, etter mitt skjønn, den viktigste møteplassen for næringslivet i Drammensregionen. Noen er veldig interessert i fotball, andre mindre interessert, men felles for alle er at vi er interessert i mennesker og det sosiale. Jeg føler LEARN og Strømsgodset står for mye av det samme; entusiasme, kjærlighet, raushet og godhet."

Lars Vilsvik  fikk tilhengerlappen fra Learn Trafikkskole da han passerte 400 kamper for klubben. Det viser hvor store Strømsgodset-tilhengere Learn er!

Annonse fra Eliteserien: