LAPP Norway forlenger i Sølvklubben!

LAPP Norway og Strømsgodset skrev sin første samarbeidsavtale helt tilbake til 2008. 16 år senere banker hjertet fortsatt like sterkt for SIF! 

Annonse:

LAPP Norway er markedsledende innen fleksible spesialkabler og tilbehør til kabler av beste kvalitet. LAPP Vi  kabler og kabelløsninger til de fleste markeder og utvikler spesialkabler til dine spesifikasjoner.

I sine flotte lokaler på Eikringen møter vi Ola Storrusten, daglig leder i Lapp Norway. I fabrikken er det full fart og nå gleder både Ola og de ansatte seg over den fine seriestarten Strømsgodset har fått. 

LAPP har et bredt utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter
LAPP har et bredt utvalg av kabel, spesialkabel, kabeltilbehør og elektriske komponenter

«Endelig ser det ut til at vi kommer riktig ut av startblokka»  forteller Ola, og sikter til årets sesongåpning med to av tre mulige seiere i de første kampene. «Det har vært nok sesonger med neglebiting og titting i bakspeilet. Så i år håper vi at vi kan være med å kjempe på øvre halvdel» avslutter Storrusten, som ikke er alene om å dele SIF-interessen på kontoret. Hos LAPP følger de nøye med på Eliteserien og det arrangeres også internkonkurranser med tabelltipåing i forkant av hver sesong. Ola er evig optimist og har tippa SIF høyt på tabellen i år. «Jeg tror vi klarer en femteplass!» Forteller Storrusten med et smil om munnen. 

God samhandling med SIF-nettverket. 

På Eikringen finnes det flere SIF-sponsorer kun et steinkast unna. Nærmeste nabo er Canes og litt bortafor finner vi både Delta, Betonmast og Q-railing. LAPP har vært flinke til å benytte seg av nettverket. «Vi har benyttet Serve til å installere adgangssystem, skrivere og kaffemaskiner og Skiltdesign har merket adgangsutstyret.  Vi er opptatt av å handle i nettverket og opplever at det er et meget godt samarbeidsklima mellom bedriftene» forteller Storrusten. 

I Strømsgodset jubles det over nok en resignering. «Vi feirer alle forlengelser som om de skulle vært en kliss ny sponsor» forteller Selim Emeci i markedsavdelingen. «Ola og Lapp har vært med en god stund nå og har etablert seg som en solid og trygg SIF-partner. Det er også verdt å nevne at LAPP kan mer enn bare kabler. Vi hadde nemlig et stopp her under fjorårets partnerrebus. Da ble alle besøkende møtt med tysk sang, dans, tyrolerhatter og Saltkringler! Det var utvilsomt høydepunktet under fjorårets rebus» avslutter Emeci som gleder seg til å fortsette samarbeidet og håper samtidig at spåmann Storrusten treffer på årets tabelltips. 

logo_lapp.png

 

Annonse fra Eliteserien: