KPMG går opp i Sølvklubben!

KPMG har støttet Strømsgodset i flere år. De holder til i Drammen Business Center på Strømsø, som bare er et par solide vristspark unna Marienlyst Stadion. Fra 8. etasje har de utsikt over store deler av byen Drammen. I disse lokalene møter du en hyggelig og imøtekommende gjeng med stort engasjement for Strømsgodset!

Annonse:

Kontoret Drammen ble startet i slutten av 2016. I starten var de tre revisorer, mens nå er de over 40 ansatte i Drammen, og de har både revisorer, advokater og rådgivere under samme tak. Hos KPMG kombinerer fageksperter lokal kunnskap og erfaring med global innsikt og ekspertise fra sitt verdensomspennende nettverk. I tillegg til revisjon, bistår KPMG kundene sine med rådgivning knyttet til økonomi, analyser og strategiske vurderinger, og juridisk rådgivning, spesielt knyttet til eiendom, generasjonsskifter, selskaps- og skatterett og rapportering.

KPMG er et internasjonalt konsern, tilstede i 145 land, med mer enn 275 000 ansatte totalt og 1700 ansatte i Norge. De er et multidisiplinært selskap, og har tilgang på ekspertise innenfor svært mange områder. I tillegg til revisjon og advokatrådgivning har KPMG nasjonalt sterke fagmiljøer innen cybersikkerhet, bærekraft, kompetanse og teknologi. 

Strømsgodset bidrar med opplevelser og samhold, og vi gleder oss til fortsettelsen

— Anders Juklestad

Anders Juklestad i KPMG, har følgende å si om samarbeidet «Vi er stolte av å kunne fortsette reisen videre med Strømsgodset. Strømsgodset bidrar med opplevelser og samhold, og vi gleder oss til fortsettelsen. Vi håper at vårt steg i tabellen, loser vei for Godsets steg på tabellen! For der mange jakter drømmer, vet vi at Drammen er Drømmen!

«Samarbeidspartnere som KPMG er midt i blinken for oss» sier Hans Hagen Svastuen. «Vi ønsker å ha samarbeidspartnere som er aktive. Det gir en merverdi for både oss og bedriften. KPMG har vist ved flere anledninger at de bruker Strømsgodset både til nettverksbygging og markedsføring. Det er noe som vi verdsetter høyt» følger Svastuen opp med. KPMG var blant annet kampsponsor i serieåpningen mot Rosenborg. I tillegg til en solid 1-0 seier ble det et vellykket arrangement. Vi er stolte av at samarbeidspartnere bruker kampdagene våre som en møtearena. I dette tilfellet ble det en god ramme rundt serieåpningen i samarbeid med KPMG.

Vi er veldig takknemlig for å ha slike samarbeidspartnere og ser frem til veien videre sammen med KPMG.

Annonse fra Eliteserien: