Screenshot 2023-12-04 at 11.09.07

KPMG forlenger med to nye år!

KPMG har forlenget med to nye år, og det er vi veldig glad for i Strømsgodset. Det betyr enda mere gøy sammen med denne herlige gjengen. Med Marius Paasche i spissen har KPMG blitt en gjenganger på våre nettverkssamlinger og det er vi selvfølgelig veldig glad for!

Annonse:

KPMG har vært med i nettverket siden 2017 og tar nå fatt på to nye år. De er en aktiv og fremoverlent gjeng, som ofte er å se på våre kamper, arrangementer og partneraktiviteter. De er over 40 engasjerte revisorer, advokater og rådgivere på kontoret i Drammen, og det er ekstra stas for oss i Strømsgodset at det er flere av de ansatte som har lyst til å komme på kamp. I tillegg til å være en kamplysten gjeng har de like så greit ordnet seg et eget rom med masse Strømsgodset-effekter. Et møterom som vi i Strømsgodset setter ekstra stor pris på. KPMG Drammen sine lokaler er høyt oppe i Drammen Business Center med en nydelig utsikt over elva, bryggeriet og havna. Hvis man er ekstremt god til å kaste stein ville man nok truffet Marienlyst Stadion på en fem kast, så det er kort avstand fra kontor til kamp. 

Det blir utrolig spennende å følge et ungt og lovende Strømsgodset videre!

— Marius Paasche
 

"KPMG har vært stolt sponsor siden 2017! Selvfølgelig skal KPMG fortsatt være med på å farge byen blå og støtte Strømsgodset", sier Director i KPMG Drammen, Marius Paasche. «Strømsgodset rundet av en god sesong med en knallsterk seier over Eliteseriens sølvvinner. Da er det på sin plass å toppe det hele med en ny toårsavtale i Bronseklubben. Det blir utrolig spennende å følge et ungt og lovende Strømsgodset videre» 

Vi i Strømsgodset er veldig glad for å ha med KPMG Drammen videre med på laget. "KPMG er en aktiv gjeng som er med på flere aktiviteter. Marius er engasjert og en gledesspreder i nettverket. I tillegg har vi fått blitt kjent med mange nye fjes fra KPMG og det har bare vært hyggelig" sier Hans Hagen Svastuen. 

Takk for flere fine år som samarbeidspartnere og vi gleder oss til fortsettelsen!

 

 

Annonse fra Eliteserien: