KPMG forlenger!

KPMG har vært stolt SIF-sponsor siden 2017 og har nå signert for to nye år i Bronseklubben. KPMG klatrer dermed videre på adelskalenderen over trofaste SIF-partnere!

Annonse:

KPMG holder til i helt spektakulære lokaler på Drammen Business Center. Fra panoramavinduene på kjøkkenet hos KPMG åpenbarer vår vakre by seg mot Bragernes med «verdens beste» bryggeri i spissen. 

Det er åpenbart at de ansatte i KPMG Drammen er stolte og fornøyde med både lokalet og den sentrale plasseringen: «Når man er byens råeste revisjons- og rådgivingsselskap, trenger man å være i de beste lokalene i byen!» sier en smilende Marius Paasche, Director i KPMG, og fortsetter: «Lokalene er viktig for oss og utsikten er flott, men også en påminner om byen og bedriftene vi jobber mot». 

Det er en positiv bølge som skylder inn over Marienlyst om dagen og den reisen skal KPMG selvfølgelig være med på

— Marius Paasche - KPMG

For KPMG har det vært en viktig del av strategien å koble seg til byens sterkeste merkevare for å bli kjent og synlig i det lokalet næringslivet. «Det har vært viktig for oss å bruke møteplassene Strømsgodset legger til rette for til å bli kjent med partnernettverket og næringslivet i den fantastiske byen vår. Vi hadde store planer om å være en aktiv partner den forrige avtaleperioden, men så kom Covid og resten er historie. Men koronaen ga oss også et tydelig bilde av hvor viktig SIF og idretten generelt er for lokalmiljøene, derfor ble det også viktigere enn noen gang å vise vår støtte til klubben gjennom pandemien» Sier Paasche før han avslutter «Nå ser vi framover, det er en positiv bølge som skylder inn over Marienlyst om dagen og den reisen skal KPMG selvfølgelig være med på».

Salgssjef Selim Emeci i Strømsgodset er naturligvis fornøyd med nok en forlengelse. «Vi skal aldri ta noen forlengelser for gitt og vi blir like glad for alle, fra patriot til laug! KPMG er en veldig kul bedrift å ha i vårt nettverk. De er en ung og fremadstormende gjeng revisorer, rådgivere og advokater, som utgjør en av byens største kompetansehus. Her er det mye dyktige folk som kommer til å være med å prege det lokale næringslivet i årene som kommer og da er det viktig for Strømsgodset at KPMG har et godt forhold til både oss og byen vår»

Vi takker KPMG for tilliten og gleder oss til neste besøk i et av Drammens flotteste kontorlokaler.

Unknown-2.png

 

Annonse fra Eliteserien: