Kontorcompaniet er tilbake som partner i bronseklubben!

Etter noen år ute i av det gode selskap er Kontorcompaniet endelig tilbake der de hører hjemme, I SIFs partnernettverk!

Annonse:

Kontorcompaniethar siden oppstarten i 1981 levert møbler og interiør til det lokale og regionale næringsliv på Østlandet! Enten du skal ha en stol til hjemmekontoret eller innrede et helt bygg er Kontorkompaniet i stand med å hjelpe deg!

2018 året var sist gang Kontorcompaniet var med i SIFs nettverk og i følge daglig leder Pål Moen så har savnet til SIF og nettverket vært stort.  «Jeg har savna det, virkelig. Vi har savnet å være til stede på kamper, lunsjer og ikke minst turene! Bardølaturene er jo magiske»

Kontorcompaniet var med i mange år før det ble noen «sabbat-år» mellom 2019-2024. Moen reflekterer rundt hva som er annerledes siden sist; «Vårt umiddelbare inntrykk er at alt har blitt skrudd til et par knepp. Det meste er jo gjenkjennbart, men alt har blitt profesjonalisert et par hakk med tanke på struktur og gjennomføring. Jeg tror det er bra for Drammen at vi har et så velfungerende B2B-nettverk» avslutter Moen.

Jeg har savna det, virkelig. Vi har savnet å være til stede på kamper, lunsjer og ikke minst turene!

— Pål Moen

To år med kaffeprat og gjensidig savn

I markedsavdelingen I SIF er det også veldig glad for at de endelig kom i mål med en ny avtale og comeback for Pål og co! «Jeg begynte i Strømsgodset i januar 22 og Pål må jo ha vært en av de første jeg var i kontakt med. Så vi kan vel si at denne avtalen er «two years in the making» Søren. Da burde den jo vært mye større!» sier Emeci med et smil om munnen. "Vi har så mange treffpunkter med partnerne våre i løpet av et år, så vi blir gjort godt kjent med hverandre. Så når Pål snakker om at det har vært et savn til SIF, så er det gjensidig. Vi blir oppriktig lei oss når folk "slutter", men det er en stor glede når de vender "hjem" igjen. 

Oppussing av VIP og kontorlokaler  

«Nå ser vi frem til et godt samarbeid med kontorcompaniet. Vi har lenge vært på utkikk etter en samarbeidspartner som leverer kontormøbler og interiør og hatt gode samtaler med flere. Men når det ble aktuelt med Kontorkompaniet var det i grunn liten tvil med tanke på historikken, men rent objektivt også fordi vi kom frem til den desidert beste avtalen med dem også»  De neste åra er målet at vi kan gjøre en del oppdateringer i VIP-avdelinger. Allerede i år vil sponsorene på VIP-corner merke at vi får inn et nytt bordoppsett og bedre lyd, også jobber vi oss innover etter hvert sammen med Kontorcompaniet!

Er du SIF-sponsor er det dermed ingen tvil lenger om hvem du skal ringe når pulten knekker, eller sofaene på kontoret har blitt nedslitt! Ring Pål! Han fikser, garantert!

 

cropped-Logo-1.png

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: