KIWI forlenger avtalen

Vi har gleden av å presentere nok en viktig partnernyhet. Kiwi Minipris har i dag forlenget sin avtale og fortsetter i SIF-lauget som en av klubbens hovedsponsorer også i 2021.

Annonse:

Kiwi Minipris er Norges største dagligvarekjede målt i antall butikker, og en av landets desidert mest kjente merkenavn. Dagligvare-eventyret, som startet i Hokksund for drøye 40 år siden, er en lokal suksess historie uten sidestykke. Og de vokser stadig!

Vi i Strømsgodset er oppriktig stolte av å bære den grønne logoen på drakta vår, og stolte av at en så stor og synlig aktør velger å bruke oss som markedskanal. Kiwi er også godt synlig øverst på den nyeste tribunedelen på Marienlyst - der GodsetUnionen har sin faste plass.

- Vi fortsetter selvfølgelig samarbeidet med Strømsgodset, vi i KIWI er glade i Strømsgodset! Vi går nå tyngre inn i fotballen, og vi tar eierskap til NM cup både for kvinner og menn. Cup’en er helt spesiell i Norge, med stor publikum- og medieoppmerksomhet. Videre skal vi markedsføre oss sammen med Kvinnelandslaget, og også bli en synlig aktør på Ekebergsletta og verdens største fotballturnering for barn, Norway Cup. Fotball er Norges desidert største idrett og vårt engasjement viser vi at vi satser både på topp og bredde, og selvfølgelig både med gutter og jenter! Det er viktig for oss, sier markedssjef i Kiwi, Tron Eggen.

Markedssjef i Kiwi Minipris, Tron Eggen.
Markedssjef i Kiwi Minipris, Tron Eggen.- Strømsgodset er den største klubbavtalen vi har og det er viktig for oss å gi noe tilbake også i vårt eget distrikt. Strømsgodset har vært flinke til å følge oss opp og vi har funnet på mange små og store aktiviteter sammen. Dette skal vi videreutvikle i kommende år. Nå håper jeg bare at laget tar flere poeng neste sesong og at klubben klatrer på tabellen og på sikt kan kjempe om medaljer og europacup igjen, fortsetter Eggen med et smil.

Markedssjef Rune Marthinsen er selvfølgelig veldig lykkelig for å ha Kiwi med videre i SIF-lauget, noe som betyr mye for klubben og videre satsing.

- KIWI er og har i årevis vært en av våre hovedsamarbeidspartnere, og å få på plass denne avtalen er selvfølgelig veldig viktig for oss. KIWI bruker betydelige ressurser på oss, og jeg håper og tror at alle som er glade i Strømsgodset legger sin daglige handletur til sin lokale KIWI-butikk. Det er viktig at vi viser i praksis at vi setter pris på de som er på lag med oss, og støtter opp om det lokale næringsliv. Mat skal alle ha, og den beste og billigste maten får du aller enklest på KIW, avslutter en henrykt Rune Marthinsen.

Vi har kjørt mange aktiviteter sammen med Kiwi opp gjennom årene, blant annet verdens største handlevogn-race.
Vi har kjørt mange aktiviteter sammen med Kiwi opp gjennom årene, blant annet verdens største handlevogn-race.

 

Annonse fra Eliteserien: