Kaffepunkt med to nye år i bronseklubben!

Kaffepunkt leverer kaffe og vannløsninger med ulike ingredienser til bedriftsmarkedet. Deres sentrale visjon er å spre mer glede, mer energi og nytelse på norske arbeidsplasser De kaller det hverdagsnytelse. Nå er de klare for to nye år i bronseklubben!

Annonse:

Kaffepunkt har vært samarbeidspartner siden 2018 og da kan VI umiddelbart konkludere med at vi ikke har med en medgangssupporter å gjøre. For på tross av at nedrykkspøkelset  har gjort en rekke skremmeforsøk  og pandemien gjorde sesongkortene til fine pyntegjenstander har Kaffepunkt stått i det og ridd av stormen sammen med SIF. 

«Vi hadde vært SIF-sponsor uansett om det hadde blitt et nedrykk eller ikke forteller Arild Kristiansen, daglig leder og eier av Kaffepunkt og fortsetter «Vi opplever at vi får veldig mye igjen for å jobbe i SIF-nettverket. Du kan si det er en mer lavterskel måte å drive salg når deler av innsalget kan pakkes inn i en felles interesse og kjærlighet til Strømsgodset» avslutter Kristiansen som påpeker at det er en vinn vinn situasjon. «Desto flere som handler av hverandre og lykkes i nettverket, desto enklere er det å ha kontinuitet blant partnerbedrifter for SIF» 

Med i møtene med kaffepunkt har SIF-legenden Lars Vilsvik vært som har fått testet sin favoritt kaffe, Caffè latte på flere av maskinene til Kaffepunkt. «En sånn kaffemaskin skulle jeg gjerne hatt hjemme» forteller Vilsvik som lar seg imponere av det brede sortimentet Kaffepunkt tilbyr. For det er ikke bare KAFFE det går i her. Kaffepunkt tilbyr også flere typer vanndispensere og elegante tappetårn, med kaldt, kullsyre og varmt vann. I tillegg til nøtter og frokostblandinger, sunne og gode mellommåltider,  som er fine å ha på arbeidsplassen. 

Vi i Strømsgodset er veldig glad for at Kaffepunkt har valgt å forlenge sin avtale med oss, og gleder oss til å fortsette samarbeidet de neste to årene

 

Kaffepunkt logo 01 gul og brun-7518427047937150147.jpg

Annonse fra Eliteserien: