imara

Imara AS inn i Bronseklubben!

Imara AS er et IT-selskap som hjelper bedrifter med å effektivisere driften ved bruk av fremtidsrettet teknologi. Nå er de klare for Strømsgodsets bronseklubb!

Annonse:

Overgangsvinduet i Norge åpner ikke offisielt før første august, men i SIFs nettverk står vinduet alltid på gløtt for nye og spennende partnere. Det oser optimisme av Strømsgodset om dagen og det merkes på interessen i og for klubben. Julimåned er fellesferietid og da er det ekstra deilig å kunne gå ut i ferie med en helt ny og lokal samarbeidspartner Imara AS! 

«Dette har vi hatt lyst til lenge» forteller Dominic Akadimah, grunder og daglig leder i Imara AS. Vi er en relativt ung bedrift med vekstambisjoner og derfor er det både stort men også helt riktig for oss å ta sats inn i Strømsgodsets bedriftsnettverk. Som lokal bedrift er også kultur- og næringslivet i byen veldig viktig for oss og Strømsgodset bidrar godt til begge deler» sier Akadimah. 

Ta roboten ut av mennesket!

Akkurat hva Imara driver med kan helt sikkert for noen oppfattes som komplisert men i følge Dominic er handler det i korte trekk om  automatisering av oppgaver vi gjør på pc. «Automatisering er ikke et nytt fenomen, men når vi snakker om roboter og AI, så forstår vi jo at det kan høres litt sci-fi ut» forteller Dominic som forteller at Imara i prinsippet oppretter programvare-roboter som kan utføre alle operasjoner som et menneske gjør på PC. «Det kan være alt fra å behandle onboarding, inn- og utgående faktura, returmeldinger, reklamasjoner, rapportering, you name it! - Imara fikser det!» 

Selim Emeci i Strømsgodset er naturligvis fornøyd med «sommersigneringen» Imara AS har vært på partnerraderen vår i lang tid og det handler mye om at de er en spennende bedrift med en litt annen profil enn hva vi har i vårt brede nettverk fra før. Derfor tror vi at Imara har et veldig godt potensial til å kunne lykkes i nettverket. Nå gleder vi oss til å ta med Imara på høstens partneraktiviteter og innlemme dem i vårt deilig nettverk av stolte blå bedrifter! 

Vi ønsker Imara AS velkommen til Strømsgodsets samarbeidsnettverk! 

 

llogo_small.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: