Heat Supply ny sponsor i SØLVKLUBBEN!

Sølvklubben vokser videre og vi har gleden av å presentere HEAT SUPPLY som den nyeste tilveksten i klubben

Annonse:

«Vi skal gi deg bedre råd, riktig verktøy og markedets beste oppfølging» sier daglig leder i HEAT SUPPLY, Pål H. Rosenvinge som sist uke skrev under samarbeidsavtale med Strømsgodset i Sølvklubben.

Vi er STORE nok til å levere – LITEN nok til personlig service!

— Pål H. Rosenvinge

Heat Supply er importør/distributør og kanskje Norges mest komplette leverandør av spesialverktøy og materiell til utførende bedrifter innen varmt arbeid. Fokus er rettet mot det profesjonelle markedet, og kundene er i hovedsak bygg- og anleggsentreprenører, vann- og avløp, akvakultur, plastindustrien, taktekkere og blikkenslagere.

Selskapet er tuftet på «high-end-produkter», et brennende engasjement, produktkunnskap, stor fleksibilitet og uovertruffen servicegrad i alle ledd. Bedriften ligger i hyggelige lokaler på Nøste Brygge, Svelvikveien 61 og eies av brødrene Espen, Pål og Per Rosenvinge og Ronny Andreassen. 

Strømsgodset betyr mye for oss, både på og utenfor banen, så vi gleder oss til å følge laget og alle arrangementene for partnerne, sier Pål Rosenvinge, som avslutningsvis gir følgende statement:  

«Vi er STORE nok til å levere – LITEN nok til personlig service!»

Heat_supply_logo.png

 

Annonse fra Eliteserien: