HEAT SUPPLY – HOBRO BYGG og NØSTE BRYGGE - Rosenvingebrødrene forlenger!

De tre brødrene Rosenvinge har i år etter år etter år vært viktige bidragsytere i SIF miljøet, og sesongen 2023 blir selvfølgelig ingen unntak! HEAT SUPPLY er med videre i Sølvklubben.

Annonse:

Per, Pål og Espen Rosenvinge har mange jern i ilden, og de tre brødrene drifter mange prosjekter sammen. Arbeidet med leilighetskomplekset NØSTE BRYGGE begynner å ta form, og økt aktivitet i det spennende prosjektet betyr at både HEAT SUPPLY og HOBRO BYGG nå etter hvert flytter ut av lokalene sine. Heat Supply flytter til Åserud industripark på Solbergmoen og er nå i full gang i nye lokaler. Heat Supply er importør og distributør av høykvalitets spesialverktøy og materiell.  
 

Per, Pål og Espen er alle svorne SIF patrioter og gleder seg til ny, spennende seriestart. 
“Det er noe spesielt med Strømsgodset. Det skjer alltid noe, og resultatene svinger og prestasjonene varierer. Men kjedelig blir det aldri” sier brødrene. “Men, vi er alltid på plass, vi møter opp og støtter laget, og stortrives blant andre samarbeidspartnere. Det er et unikt miljø i klubben, og vi er stolte og glade for å være med” sier brødrene Rosenvinge. 
 
Rune Marthinsen har kjent brødrene i mange, mange år og er takknemlig for samarbeidet; “Humør er viktig, og brødrene brothers har masse humør, og smil og latter er aldri langt unna når disse gutta deltar på våre arrangement og aktiviteter. Det er av stor verdi for oss, selvsagt, at de er med oss både i Sølvklubben og i VIP arealene, og vi ser fram til nye år og nye opplevelser sammen” sier Marthinsen. 

 

Annonse fra Eliteserien: