Handler smittevernsutstyr hos Helsevekst

Ingenting gleder oss mer enn at det blir gjort business i SIF-poolen. Helsevekst og Mobit Brakerøya er et godt eksempel på dette.

Annonse:

Helsevekst og Mobit Brakerøya har lenge hatt et godt samarbeid, og nå oppfordrer de andre partnere til å oppsøke SIFs nettverk når de skal handle varer og tjenester.

- Strømsgodsets mange partnere kan komme hit å få gode avtaler på alt fra smittevernsutstyr til arbeidssko. Vårt mål er å tilby riktige produkter, for best mulig å kunne bedre helse og livskvalitet. Vi er helt produktnøytrale og kan hjelpe alle. sier Kjersti S Jølberg, eier og daglig leder hos Helsevekst.

Jeaneth Aspeholen, Mobit Brakerøya
Jeaneth Aspeholen, Mobit Brakerøya

Jeaneth Aspeholen i Mobit Brakerøya er strålende fornøyd med Helsevekst-samarbeidet. 

- Vi i Mobit Brakerøya er veldig bevisste på hvilket leverandører vi benytter oss av. For oss er det viktig å handle internt i SIF-nettverket og samtidig kunne tilby gode avtaler på mobil-/IT-tjenester til alle SIFs samarbeidspartnere. Nå er det viktigere enn noen gang at vi er flinke til å bruke hverandre.

Samarbeidet mellom Helsevekst og Mobit Brakerøya er et godt eksempel på hva man kan få ut av å være en del av Strømsgodsets partnernettverk.

Lurer du på hva Helsevekst og Mobit Brakerøya kan hjelpe din bedrift med?

Besøk hjemmesidene deres her:

Helsvekst Medikal: https://www.helsevekst.no/

Mobit Brakerøya: https://mobit.no/forhandlere/mobit-brakeroya/

 

Annonse fra Eliteserien: