H-Vinduet Fjerdingstad fornyer avtalen

Hokksund-bedriften H-Vinduet Fjerdingstad skrev i formiddag under en ny 2-års avtale med Strømsgodset.

Annonse:

Fjerdingstad er en av klubbens hovedsponsorer og med i SIF Lauget. H-Vinduet Fjerdingstad vil for sesongen 2021 og 2022 profileres på ryggen av drakta.

H-Vinduet Fjerdingstad ble grunnlagt tilbake i 1949, og har siden starten vært en familieeid bedrift med beliggenhet i Hokksund. De har spesialisert seg på produksjon og salg av dører og vinduer av høy kvalitet, og var den første trevarefabrikken på østlandet som produserte H-Vinduet. Fjerdingstad har over 70 ansatte i Hokksund og har også et datterselskap lokalisert i Polen.

Engasjementet i Strømsgodset strekker seg over tre tiår, og eier Knut Einar Fjerdingstad er selv en engasjert og entusiastisk SIF-supporter.

- Jeg tror Strømsgodset har noe på gang, og jeg ser positive tegn bak resultatene som gjør meg optimistisk på vegne av klubben og de sportslige fremtidsutsiktene, sier Fjerdingstad.

- Jeg vil også berømme det fantastiske miljøet blant samarbeidspartnerne som vi møter i alle de treff, samlinger og aktiviteter klubben arrangerer. Det er gøy å være med, sier Fjerdingstad.

De senere år har Fjerdingstad delt avtalen med H-Vinduet Magnor fra Bergen, men når bergensbedriften nå velger å være med på et lavere nivå fortsetter Fjerdingstad samarbeidet på øverste nivå.

Markedssjef Rune Marthinsen er selvfølgelig svært fornøyd med at en viktig partner er med videre.

- Dette er en av de største avtalene vi har og det er utrolig raust av Fjerdingstad å stille opp for klubben og fortsette i SIF Lauget som en av våre viktigste partnere. H-Vinduet Fjerdingstad er en viktig hjørnesteinsbedrift i Hokksund, men også en betydelig lokal partner som vi er stolte av å spille på lag med.

- Jeg ønsker også å takke Ole Vidar Skaathun og H-Vinduet Magnor for samarbeidet, i denne omgang, og ønsker de lykke til videre og hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning, sier Marthinsen.

Annonse fra Eliteserien: