Godværstur til nord

15-16. juni reiste i overkant av 60 samarbeidspartnere på bortetur til solfyllte Bodø. Se bilder fra turen her.

Annonse:

I overkant av 60 samarbeidspartnere hadde satt av helgen midt i juni til å bli med på årets bortetur med klubbens samarbeidspartnere. Årets tur var lagt til nydelige Bodø for å se kampen Strømsgodset - Bodø/glimt på Aspmyra.

Hovedgruppen reiste oppover lørdag morgen og ankommet et Bodø som badet i sol lørdag formiddag. Flere benyttet anledningen til å finne seg en uterestaurant for å nyte solen, og noen dro også på ulike utflukter i nærområdet. Etter en formiddag til fri disposisjon ble troppene samlet til en liten nettverksaktivitet før det bar videre på felles middag på Hundholmen Brygghus. 

Søndag viste seg å etter hvert også by på like strålende vær. Denne dagen var det lagt opp til fellestur med vandring og historisk guiding i fjæra. En nydelig tur som ga både interessante historier, frisk sjøduft og et fantastisk skue utover Bodøs vakre natur. Etter kampvorspiel på hotellet og siste nytt fra trener Håkon Wibe-Lund gikk turen bort til Aspmyra Stadion og kamp.

Kampen ble en mindre oppløftende opplevelse som til slutt endte med et fortjent 2-0 tap mot Bodø/Glimt. Til tross for en skuffende fotballkamp ble turen til Bodø en helg for minneboka for de aller fleste.

Se bilder fra turen her:

 

Annonse fra Eliteserien: