Gjerberg Elektro forlenger med Strømsgodset

Fredag signerte Gjerberg Elektro under på en ny avtale med Strømsgodset i Sølvklubben.

Annonse:

Hokksund-bedriften Gjerberg Elektro med Jon Andrè Gjerberg i spissen skrev fredag under på en ny avtale i Sølvklubben. Avtalen strekker seg ut 2023-sesongen. 

- Strømsgodset er klubben min. Her får vi ta del av regionens beste bedriftsnettverk og vi har allerede merket at interessen rundt oss er blitt mye større. Nå føler jeg Drammen kjenner oss. En ting er økt business, men via partnernettverket har jeg fått venner for livet, forteller daglig leder Jon Andrè Gjerberg.

Gjerberg Elektro ble stiftet 12/05-2016 men startet ikke med full drift før februar 2016. Jon-Andrè Gjerberg er innehaver og installatør i firmaet, og jobber også som montør.

- Vi jobber hver dag for å sette kunden i fokus, og det er derfor viktig for oss med en god dialog gjennom hele prosjektet. Uansett om oppdraget er stort eller lite så er god dialog viktig. Det er først da vi kan lage veldig gode anlegg. Som både passer brukers behov og samtidig tilfredsstiller alle lover og regler, sier han videre.

- Vi setter stor pris på at Jon Andrè har lyst til å være med videre. Gjerberg har blitt godt eksponert i våre kanaler, og blitt kjent med mange i sponsorpoolen. Gjerberg Elektro var også en viktig bidragsyter til Godset-Hytta som ble en stor suksess i 2020. Vi setter stor pris på tilliten Gjerberg viser oss, sier Strømsgodsets Lasse Ulriksen.

Gjerberg Elektro holder til i flotte lokaler i Hokksund. Nærmere bestemt Sundmoen Næringsområde 2, 3302 Hokksund


Kontaktinfo: 

Gjerberg Elektro AS
Sundmoen Næringsområde 2, 3302 Hokksund
https://www.gjerbergelektro.no/ 
[email protected] 
32 75 75 55

Annonse fra Eliteserien: