Gjerberg Elektriker1 forlenger!

Gjerberg Elektriker1 har vært med med i Sølvklubben siden 2019. Nå er den blide gjengen fra Hokksund klare for to nye år i Sølv!

Annonse:

Gjerberg Elektriker1 ble etablert av SIF-patrioten Jon-Andrè Gjerberg i 2016. Gjerberg både innehaver og installatør i firmaet som kun tre år etter etableringen ble med i SIFs partnernettverk i forbindelse med byggingen av Godsethytta i 2019.

«Godsethytta var et fantastisk prosjekt å være en del av» forteller Jon Andrè når han mimrer

Strømsgodset er viktig for oss og for hele regionen

— Jon-Andrè Gjerberg
tilbake til da nesten 30 av SIFs partnere gikk sammen om å bygge ei hytte på Søtelifjell til inntekt for Strømsgodset. Det ble også starten på Sølvklubbeventyret til Gjerberg som etter byggingen har vært en lojal samarbeidspartner for SIF. Men SIF-interessen ble nok født lenge før godsethytta for i lokalene til Gjerberg Elektriker1 i Hokksund prydes kontorene av lagbilder og signerte SIF-drakter og stumtjenere er fulle av ulike SIF-skjerf. «Det er viktig å kle seg ordentlig når det er så guffent ute»  humrer Gjerberg. 

Blått hjerte og flotte samarbeidspartnere

«Strømsgodset er viktig for oss og for hele regionen, det gir oss noe å snakke om i lunsjen på jobben, noe å se frem til, samhold, glede og av og til tårer og forargelse, men det er fotball! Vi har blitt kjent med mange nye partnere gjennom møteplassene SIF legger til rette for og ikke minst kampene der vi er en gjeng som stort sett har sittet sammen på Pølsevipen og hatt det hyggelig i forkant av kampene»  Det å være en del av nettverket til Strømsgodset er gull verdt for oss og vi synes også det er stas å kunne pryde vakre Marienlyst Stadion med både skilt og Arenareklame» avslutter Gjerberg. 

«Vi er utrolig glad for at Gjerberg Elektriker1 fortsetter i nettverket vårt» forteller Selim Emeci i SIF. «Gjerberg Elektriker1 er fantastiske ambassadører for SIF-nettverket og er blant de vi ofte hører at snakker oss opp og spiller oss gode mot nye potensielle samarbeidspartnere. Det er viktig for oss, for vi kan snakke som høyt og godt vi vil om selv, men det treffer med en helt annen tyngde når det kommer fra en samarbeidspartner» 

Vi gleder oss til fortsettelsen med Gjerberg Elektriker1!

Gjerberg_Logo_Farger.png

 

 

Annonse fra Eliteserien: